Recomandari

Cele mai bune 5 cărți de citit în vara aceasta

Vara este anotimpul perfect pentru a te bucura de soare, plajă și momente de relaxare. Și ce poate fi mai plăcut decât să te pierzi în paginile unei cărți captivante? Dacă sunteți în căutarea unor recomandări de lectură pentru vara aceasta, iată câteva cărți care vă vor captiva imaginația și vă vor transporta în lumi diferite.

  1. „Circe” de Madeline Miller: Această carte de ficțiune îți va duce imaginația în lumea mitologiei grecești. Urmează povestea lui Circe, o zeiță neglijată și exilată, care descoperă puterea proprie și se luptă cu zeii și monștrii celebri din mitologia clasică.
  2. „Eleanor Oliphant se simte minunat” de Gail Honeyman: Un roman contemporan și emoționant despre o femeie solitară și excentrică, care începe să descopere lumina și frumusețea vieții prin conexiunile umane și prietenia neașteptată.
  3. „Prietenie” de Emily Gould: O carte despre amiciție și creșterea personală, care urmărește povestea a două prietene apropiate, care se confruntă cu provocări și schimbări în viața lor personală și profesională.
  4. „Becoming” de Michelle Obama: O carte de memorii scrisă de fosta Prima Doamnă a Statelor Unite, care oferă o perspectivă intimă asupra vieții și experiențelor sale și inspiră cititorii să își găsească propria voce și să urmărească visele.
  5. „Pachinko” de Min Jin Lee: Un roman epic despre viața unei familii coreene pe parcursul mai multor generații. Cartea explorează teme precum iubirea, sacrificiul și identitatea culturală.
Back To Top