Recomandari

Cum sa pictati o pictura numere pe panza cu vopsele

Pictura pe numere este o distractie ideala pentru o persoana moderna care simte nevoia sa-si dezvaluie potentialul creativ. Chiar si fara experienta in desen, puteti fi sigur ca puteti crea o imagine magnifica care nu numai ca va multumi ochiul, dar va poate inspira sa creati lucrari mai complexe.

Setul include: vopsele, pensule, panza, rama, instructiuni.

Ce fel de vopsele exista

Vopseaua acrilica este folosita pentru a desena picturi pe numere personalizate. Se usuca destul de repede, ceea ce este atat avantajul sau atunci cand aplicati vopsea pe panza, cat si dezavantajul sau – daca pictati o pictura pe numere timp de mai multe luni. In acest caz, exista o mare probabilitate ca vopseaua sa inceapa sa se usuce. Pentru a rezolva aceasta problema sau a o preveni complet, puteti face urmatoarele:

  • alegeti un set pentru desen, vopselele in care sunt ambalate in tuburi;
  • daca vopseaua numai a inceput sa se usuce, puteti incerca sa adaugati cateva picaturi de apa;
  • daca stiti dinainte ca procesul va dura mult timp, este mai bine sa cumparati un solvent pentru vopsele acrilice impreuna cu kitul de pictura.

Cum sa alegeti vopselele

Setul contine tot ce aveti nevoie pentru a crea un tablou, inclusiv vopsele, care sunt intotdeauna livrate cu o oarecare rezerva, astfel incat nu trebuie sa pierdeti timpul alegand culorile si instrumentele potrivite. Dar daca v-ati intoarce la pictura la un an dupa ce ati deschis trusa si ati constata ca vopselele s-au transformat in pietricele colorate? Asta nu inseamna deloc ca ati ales un set de o calitate proasta, ci doar ca acrilul tinde sa se usuce in timp. Nu va faceti griji, nu va trebui sa alegeti culorile la ghici, pentru ca in magazinul online  Picturipenumere.ro puteti comanda din nou cu usurinta materialele lipsa. Este suficient sa sunati la managerul nostru, care va va spune rapid cum sa va rezolvati problema in cel mai bun mod.

Cate dimensiuni ale panzei exista?

Astazi, piata ofera o varietate de formate de picturi pe numere personalizate – atat foarte mici, cat si cu adevarat enorme. Cele mai populare si solicitate sunt urmatoarele dimensiuni:

30 x 40 cm;

40 x 50 cm;

50 x 65 cm.

Cum sa alegeti dimensiunea unei picturi pe numere

Atunci cand alegeti dimensiunea unei picturi pe numere, trebuie sa incepeti de la varsta si experienta persoanei pentru care este achizitionata pictura. Deci, daca intentionati sa oferiti un cadou unui copil sau unei persoane care nu a auzit niciodata despre cum sa picteze pe numere, este mai bine sa acordati preferinta unei panze mici cu un nivel mic de dificultate. De asemenea, atunci cand cumparati, ar trebui sa tineti cont de zona pe care o va ocupa imaginea in timp ce lucrati la ea, precum si sa va dati seama unde va fi plasat produsul finit.

Magazinul nostru are o gama larga de picturi de diferite dimensiuni si niveluri de complexitate – atat dimensiuni mici, cat si usoare pentru cei mai mici, si mai detaliate si complexe pentru artistii deja „avansati”. Va trebui doar sa alegeti dimensiunea potrivita.

Back To Top