Stiri

Cum se poartă ceasurile oversize

[ad_1]

Fiecare dintre noi avem propriile preferințe atunci când vine vorba despre dimensiunea pe care o au ceasurile de la încheietura mâinii. Sunt persoane care le preferă pe cele clasice, altele adoră modelele delicate, în timp ce există și oameni care nu pot renunța deloc la cele oversize. De fapt, încă sunt foarte populare și foarte apreciate. Totuși, poate fi destul de dificil să îți alcătuiești o ținută potrivită atunci când la încheietura mâinii tale se află un astfel de model. Vom încerca și noi să îți venim în ajutor cu câteva sugestii în acest sens.

Este foarte ușor să greșești

Oricât de mult ți-ar plăcea astfel de modele de ceasuri, iar pe ceasuri-shop.ro ai de unde alege, este foarte ușor să greșești atunci când decizi să îl porți la o anumită ținută.

Ceasul oversize pentru femei

Chiar și multe dintre reprezentantele sexului frumos au început să prefere acest tip de ceasuri, renunțând la acele modele fine și delicate. Dar, dacă vrei să îl porți ca o adevărată fashionistă, să știi că este vorba despre un model care se dovedește a fi perfect pe perioada verii? De ce facem această afirmație? Simplu: sezonul estival este unul cald, prin excelență, așa că ținutele vor fi mult mai lejere și vor lăsa mâinile descoperite. În acest fel, un ceas oversize nu va încărca mult mâna femeii, mult mai subțire decât a unui bărbat.

Pentru un look cu adevărat aparte, poți purta un ceas oversize seara, când ieși la o plimbare prin parc, la un film sau pur și simplu la o ieșire așa, înre fete. Se potrivește de minune atunci când ți-ai alcătuit o ținută lejeră, cum ar fi un tricou și o pereche de jeanși, sau poate o rochiță scurtă, de vară. În cazul evenimentelor speciale, mai bine renunță la acest model de ceas, la fel și la birou sau când porți ținute mai strânse pe corp. În schimb, pentru un outfit de inspirație masculină, este chiar alegerea perfectă.

Ceasul oversize pentru bărbați

În cazul bărbaților, lucrurile sunt ceva mai simple, mai ales că unii dintre ei nici nu prea acordă prea multă atenție tendințelor modei și aleg să se îmbrace după cum le place. De altfel, se observă că în rândul bărbaților, preferința pentru un model de ceas oversize este mult mai mare decât în cazul femeilor. Totuși, nu putem să lăsăm lucrurile nelămurite, și spunem că și aici trebuie să fii ceva mai atent la ce ținute îl accesorizezi. Astfel, ținutele elegante, pentru evenimente speciale sau o întâlnire de afacere nu se potrivesc cu astfel de ceasuri, pentru că strică oarecum din armonia vestimentară. Pentru a-ți da seama dacă se potrivește sau nu, cel mai bine este să îl porți atunci când îți cumperi anumite ținute.

Perfecte pentru sportivi

De regulă, ceasurile oversize sunt perfecte pentru persoanele sportive, pentru că acestea au și o mulțime de funcții de care te poți folosi. Tu știi cel mai bine dacă se potrivește sau nu cu personalitatea ta, dar și ținutele tale! Cert este că avem de a face cu un model care este foarte apreciat de toată lumea!

The post Cum se poartă ceasurile oversize first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top