Stiri

Cum se face corect decorarea bradului de Crăciun

Mai este puțin și se apropie sărbătoarea preferată a românilor și nu numai: Crăciunul. Este momentul iubit de copii și adulți deopotrivă, cu un farmec aparte și care ne face sufletul să se umple de bucurie. Și, printre toate clipele speciale ale acestei sărbători hibernale, cel care presupune împodobirea bradului este acela care ne aduce mereu emoții de nedescris.

Optează pentru brad artificial

Chiar dacă nu contestăm frumusețea aparte pe care o are un brad de Crăciun natural, noi îți propunem să renunți la el. Alege unul artificial, pentru a mai proteja puțin tăierea excesivă a celor naturali, care apoi, după sărbători, ajung de regulă la gunoi. Pe BraziCraciun.net ai parte de o ofertă generoasă, pentru toate gusturile, așa că sigur vei găsi ușor ceva pe placul tău. Acum, să vedem cum să împodobim cât mai bine bradul pentru ca efectul obținut să fie unul de-a dreptul spectaculos!

Dimensiunea

Există, după cum spuneam mai sus, o ofertă mai mult decât generoasă de brazi artificiali de Crăciun. Sunt mai înalți sau mai înguști, verzi sau argintii și nu numai. Prin urmare, primul criteriu după care trebuie să te ghidezi, este dimensiunea lui. Acesta nu trebuie să fie prea mare atunci când camera unde urmează să îl așezi nu este prea spațioasă, și nici prea mic atunci când ai suficient loc pentru el. În ambele cazuri, efectul obținut nu va fi cel dorit de tine.

Baza bradului

Este partea cea care ne dă cel mai mult de furcă atunci când vine vorba despre împodobirea bradului, iar cele mai multe greșeli aici se fac. Este locul unde se așează cadourile pentru cei dragi, frumos împodobite, coșulețe de răchită cu decorațiuni și chiar bușteni de lemn, pentru a sugera cel mai bine un brad în mijlocul naturii. De asemenea, tot aici poți amplasa scena cu nașterea Domnului, care va îmbina perfect cele două simboluri ale Crăciunului.

Instalația

Este, alături de vârf, una dintre metodele prin care frumusețea bradului este mult mai bine pusă în evidență. Optează pentru acele instalații prevăzute cu lumini LED, care consumă mai puțin, dar au și un efect mult mai frumos. În rest, poți alege ce modele vrei tu, și chiar nu te poți plânge din punctul de vedere al ofertei de prin magazine sau de pe internet.

Decorațiunile

Sunt foarte frumoase globurile rotunde, dar nu putem să nu remarcăm și farmecul aparte pe care îl au și alte decorațiuni. Aici totul ține de imaginația ta și a copiilor, pentru că este de preferat să îi implicit și pe ei în această activitate. Și chiar dacă rezultatul nu va fi unul demn de o revistă, este perfect pentru că este ceva la care ați contribuit cu toții.

Beteala

Este o bună metodă de a mai suplini unele goluri pe ramuri, sau pur și simplu pentru a-i oferi un plus de strălucire bradului. Din nou, cu riscul de a ne repeta, nu ai de ce să te plângi, pentru că ai de unde alege, și poți folosi beteală inclusiv pentru a mai decora și alte obiecte de prin casă, pentru o atmosferă festivă. Ai grijă doar să nu exagerezi și să încarci prea mult totul!

Vârful bradului

Așezarea vârfului bradului este momentul mult așteptat de toți cei ai casei. Fie că optezi pentru unul cumpărat de-a gata, sau unul creat de cei mici sau chiar de voi toți, este un moment solemn, care se merită să fie imortalizat în multe fotografii și filmulețe.

Acum, gata, totul este perfect, și deja simți cum atmosfera de sărbătoare pătrunde tot mai mult în casa voastră, iar bucuria și zâmbetele sunt mult mai prezente!

Back To Top