Auto Moto

Vrei să-ți extinzi firma de transport la nivel internațional? Iată 3 recomandări pentru a merge pe drumul către succes!

         Oricâte schimbări se vor produce în societate, domeniul transporturilor va rămâne întotdeauna de actualitate. Trăim într-o lume în care viața oamenilor oscilează în jurul consumului. În acest context, mărfurile trebuie să ajungă constant dintr-o parte în alta. De aceea, înființarea sau extinderea firmelor de transport este o necesitate. Volumul mare de marfă trebuie transportat de profesioniști.

Iată cum îți poți extinde rețeaua de transporturi

Poate că momentan firma ta se ocupă doar de transporturi locale sau naționale. Indiferent de natura mărfii, atunci când îți propui să te extinzi poți găsi modalități prin care să depășești aceste limite. Extinderea firmei și intrarea pe piața internațională este un obiectiv ambițios, dar realizabil. De asemenea, asumarea de riscuri mari poate aduce după sine și beneficii pe măsură. O diferență mare dintre cei care reușesc și cei care rămân doar cu ideea este reprezentată de curajul de a încerca. Dacă ai deja o bază solidă de clienți unde îți desfășori activitatea de ceva timp, poți încerca să te extinzi treptat și să dezvolți firma. Totuși, acest proces trebuie să fie unul calculat, plănuit în detaliu.

1.   Cunoaște legislația

Momentan ești obișnuit cu legile din România, iar firma ta funcționează după acestea. De asemenea, șoferii și angajații tăi lucrează după aceeași logică. Este important ca înainte să faci o schimbare majoră precum cea a extinderii la nivel internațional să te pui la curent cu legislația din celelalte state. Bineînțeles, unele reguli și legi vor fi asemănătoare, acestea fiind impuse de Uniunea Europeană, dar știi că mereu trebuie să pornești la drum pregătit și informat.

2.   Apelează la profesioniști

Atunci când firma ta devine din ce în ce mai mare, iar activitățile tot mai diverse este greu să te mai ocupi de toate aspectele. Va trebui să găsești oameni sau firme care să te ajute în organizarea și monitorizarea activității din firmă. Extinderea afacerii va fi posibilă doar prin folosirea mai multor autovehicule. Pentru a te asigura că toate detaliile privitoare la acestea sunt mereu puse la punct descoperă serviciile de managementul flotei auto oferite de businesslease.ro. O echipă de specialiști se va ocupa de gestionarea tuturor evenimentelor, planificate sau neplanificate. De asemenea, aceștia oferă asistență rutieră în situații critice pe teritoriul României, dar și în străinătate. Cu ajutorul acestui serviciu te vei putea ocupa de alte aspecte importante ale afacerii tale, în timp ce flota pe care o deții va fi organizată și monitorizată de o echipă de profesioniști.

3.   Angajează șoferi cu experiență

Este important ca atunci când reușești să obții contracte noi să te asiguri că vei oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Prima impresie este întotdeauna importantă și te va ajuta să evoluezi mai rapid în domeniu. De aceea, este important să te folosești de șoferi care au experiență pe comunitate. Bineînțeles, aceștia trebuie să fie recompensați pe baza experienței și să fie motivați să colaboreze cu tine. Treptat poți angaja și șoferi fără experiență pe care să-i trimiți în primele curse cu cei mai vechi din firmă.

Prin urmare, extinderea firmei de transport se poate realiza atunci în condiții sigure atunci când ești decis, informat și profiți de ajutorul altor specialiști din domeniu!

Sursă foto: unsplash.com

Back To Top