Stiri

De ce este atât de important să „echipezi” complet o cameră de hotel? Iată cum câștigi mai mulți clienți!

[ad_1]

Vacanțele sunt preferatele noastre pentru că ne relaxăm în voie și cunoaștem locuri noi. Cu toate acestea, după o zi lungă și plină de drumeții, ultimul lucru pe care vrem să îl facem este să ajungem în camera de la hotel sau pensiune, să facem o baie fierbinte și să ne odihnim. Din acest motiv, cei care oferă servicii hoteliere ar trebui să acorde o atenție deosebită atunci când echipează camera și creează mediul ambiant pentru clienții care le trec pragul.

Baia este unul dintre cele mai importante elemente componente ale unei camere de hotel, așa că trebuie utilată cu toate cele necesare, inclusiv cu halate de baie pufoase și de calitate. Când vorbim despre halate pentru domeniul HoReCa, ne gândim întotdeauna la cele câteva motive pentru care ele sunt atât de importante.

De ce sunt importante halatele pentru domeniul HoReCa?

În primul rând, un halat de baie este atât util și funcțional, cât și un element de relaxare pentru clienții tăi. Aceștia îl pot purta imediat după baie sau duș, iar dacă este un model de calitate, suficient de pufos, îi va ajuta să se relaxeze complet după o zi lungă.

În al doilea rând, gândește-te la faptul că absolut toți clienții adoră să primească lucruri gratuite, ceea ce îi poate face fideli hotelului sau pensiunii tale. Pe lângă micile sticluțe de gel de duș, șampon sau un minibar bine pus la punct, cu siguranță vor aprecia și un halat (care trebuie lăsat în camera de hotel) sau o pereche de papuci. Atunci când clienții au parte de confort într-o cameră de hotel, au tendința de a se simți ca acasă, iar acesta este „sentimentul” de care au nevoie pentru a rămâne fideli unei afaceri.

Un halat pentru domeniul HoReCa trebuie să îndeplinească un set de condiții în ceea ce privește calitatea, astfel încât să poată rezista în timp. Se spune că un halat de calitate trebuie să reziste până la 150 de spălări fără să își schimbe aspectul sau să se uzeze. Și pentru că trebuie spălate la temperaturi și presiuni ridicate, materialele de fabricație trebuie să fie dintre cele mai bune. Cele mai bune opțiuni în acest caz sunt halatele din microfibră pentru că acestea sunt și mai pufoase și, în plus, se usucă mai repede după spălare. Dacă deții o afacere în domeniul HoReCa, îți recomandăm ca prima ta opțiune pentru halate să nu fie poliesterul pentru că nu este atât de rezistent în timp și nici nu poate fi spălat la temperaturi ridicate.

Clienții tăi merită cele mai bune condiții de fiecare dată când îți trec pragul, așa că nu lăsa niciun detaliu să îți scape atunci când pregătești camerele pentru oaspeți. Când totul în jur este curat, personalul prietenos, iar în camere clienții pot găsi orice au nevoie, cu siguranță vei câștiga numeroși clienți fideli pentru afacerea ta. Pe horecatex.ro găsești cam toate elementele de care are nevoie o cameră de hotel: lenjerii de pat, halate, perne, pilote, prosoape, cosmetice, protecții pentru saltele și multe altele.

Sursă foto: freepik.com

The post De ce este atât de important să „echipezi” complet o cameră de hotel? Iată cum câștigi mai mulți clienți! first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Back To Top