Casa si gradina

Cum să îți transformi propria casă într-un SPA de lux?

Viața este scurtă și merită trăită în cele mai frumoase moduri, iar calea perfectă spre fericire este să te bucuri de ea oriunde, oricând, nu numai când pleci în vacanță sau în concediu. De aceea, trebuie să înveți să te relaxezi și să te răsfeți chiar în propria casă. Nu este nevoie să faci programări la tot felul de saloane și centre spa, întrucât poți apela la câțiva pași pentru ca propria ta casă să devină un spa de lux. Vrei să descoperi care sunt aceștia?

Iată cum îți poți crea propriul spa de lux în casa personală!

1. Colț pentru skincare

Prima etapă pentru a te simți răsfățată este mereu skincare-ul. Să ai grijă de pielea și de tenul tău oferă o senzație de liniște și pace extremă. De aceea, poți crea un colțișor special pentru acest lucru, în care să pui măștile tale preferate, serumurile, cremele, cleanser-ul, toner-ul și orice alte produse pentru îngrijirea tenului ai avea. Nu uita de exfolierea regulată a acestuia, fiind o activitate care trebuie făcută de 2 ori pe săptămână pe tot corpul, pentru regenerare.

2. Colț pentru masaj

Următorul colțișor pe care îl poți amenaja în casa ta este cel destinat activității de masaj. Adună uleiuri de masaj, pune o muzică relaxantă, o masă de masaj și câteva instrumente speciale pentru un masaj reușit. Poți ruga partenerul să îți facă masaj sau poți chema un maseur profesionist, însă te vei putea bucura de o relaxare intensă fără să ieși din casă.

3. Saună

De asemenea, există posibilitatea de a avea în propria casă cel mai luxos aspect al unui spa: sauna. Pe lângă relaxare, aceasta oferă și numeroase beneficii de sănătate (scăderea colesterolului, rol antiinflamator, stimulează sistemul imunitar etc). Așadar, dacă dorești un astfel de răsfăț în casa ta, poți opta pentru o saună cu infraroșu Thermalux pentru interior de la fionaspa.ro, care poate satisface nevoile și celor mai pretențioase persoane. Un astfel de aspect într-o casă îi crește și valoarea imobiliară extrem de mult.

4. Meditație

Ultima pe listă este o sală de meditație – sau măcar un colțișor liniștit din casă sau din curte. Aici, vei putea să meditezi, să îți asculți gândurile și să le lași să curgă, pentru a evada de la stresul cotidian. În societatea actuală, plină de presiune și griji, este nevoie de astfel de momente de respiro în care să te regăsești și să intri în contact cu tine.

Așadar, nu este nevoie să aștepți ora programării sau data concediului pentru a avea parte de relaxare, ba chiar din contră, este important să poți avea astfel de momente atunci când ai nevoie de ele. Implementează pașii de mai sus în casa ta și vei avea mereu disponibilă ocazia de a evada într-un spațiu sigur, unde poți lăsa grijile și stresul la ușă oricând simți nevoia. Gândește-te la bunăstarea ta, atât fizică, cât și mentală, înainte de toate și prioritizeaz-o pentru o viață fericită.  

Sursa foto: fionaspa.ro.

Back To Top