Stiri

De ce 2023 va fi anul lui Novak Djokovic. Cum va recuceri sârbul lumea tenisului

[ad_1]

După succesul de la Australian Open 2023, cine îl mai poate opri pe Novak Djokovic? Este din nou lider mondial și a demonstrat din nou că rămâne cel mai bun tenismen din lume, în ciuda tuturor controverselor care îl încojoară constant.

Nici această ediție de Australian Open nu a fost lipsită de momente ciudate pentru sârb. Dacă anul trecut nici măcar nu a putut participa la turneu pentru că nu a avut voie să intre în țară nefiind vaccinat, de data asta alta a fost problema: tatăl său s-a pozat cu niște susținători ai Rusiei și ai lui Vladimir Putin și toată presa a vorbit numai despre asta când a venit vorba de Nole.

A reușit asta să îi ia concentrarea? Cu siguranță că nu pentru că sârbul a cucerit pentru a 10-a oară marele trofeu de la Australian Open și a revenit pe primul loc în clasamentul mondial din lumea tenisului. Mai mult decât atât, l-a egalat pe marele Rafa Nadal la numărul de turnee de Grand Slam câștigate, ambii având în acest moment 22. 

Este un moment cheie în cariera lui Novak Djokovic, iar sârbul are ocazia să facă din 2023 anul lui. Din nou. Printre ultimele ocazii, așa că ar trebui să profite de asta, iar toate datele ne arată că asta va face. Dacă și tu crezi că Djokovic va avea un an de mari succese, atunci pariază acum pe sport la Sportingbet – înainte să faci asta, însă, asigură-te că ai toate argumentele la tine pentru a fi sigur că iei decizia corectă. Citește în continuare ca să aduni informațiile care îți vor fi necesare.

De ce tenisul rămâne sportul lui Novak Djokovici și în 2023. Care sunt argumentele

  1. Este mai tânăr decât Rafael Nadal

Vârsta este doar un număr, iar Roger Federer a jucat (chiar dacă că multe accidentări) până la 40 de ani. Nole e mai tânăr decât Nadal și asta poate să fie un avantaj decisiv în întâlnirile dintre cei doi. Poate chiar la Roland Garros, turneul de casă al spaniolului. Ce este clar e că un succes acolo îl va ajuta pe Nole cu moralul foarte mult și va aduce un ritm extraordinar. Încrederea în sine va fi la nivel maxim și de acolo înainte lucrurile vor fi doar mai ușoare. Roland Garros va fi cel mai greu turneu, Wimbledon și mai ales US Open vor fi munți mai ușor de cucerit.

  1. A dovedit la Australian Open că încă este uriaș

Prestanțele de la Australian Open au fost absolut impecabile, iar în marea finală, jucată împotriva lui Stefanos Tsitsipas aflat în forma vieții, Djokovic a arătat că este într-o formă extraordinară și el. Moralul său este foarte sus acum și asta contează enorm la nivel înalt, nu poate să încapă îndoială. Drept urmare, Nole are toate argumentele pentru a continua cu această formă în restul anului.

Așadar, iată de ce Novak Djokovic va domina lumea tenisului și în 2023.

sursa foto: unsplash.com

The post De ce 2023 va fi anul lui Novak Djokovic. Cum va recuceri sârbul lumea tenisului first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Back To Top