Casa si gradina Constructii Stiri

Care sunt avantajele unei case pe parter?

[ad_1]

Atunci cand vine vorba de construirea unei locuinte, majoritatea oamenilor se asteapta ca viitoare constructie sa poata face fata cu brio in fata trecerii timpului si, implicit, a intemperiilor. Cu toate acestea, ce nu inteleg foarte multe persoane faptul ca tipul de casa construita poate influenta aspectul mentionat anterior, atat casele parter cat si cele cu etaj avand anumite avantaje si dezavantaje. In articolul de fata, pentru a ajuta la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, au fost extrase toate informatiile necesare cu privire la beneficiile care pot fi obtinute de pe urma caselor de tip parter.

De asemenea, merita adaugat faptul ca pentru cei care doresc sa cumpere case in Bucuresti, capitala dispune de nenumarate oferte extrem de avantajoase din care se poate alege.

Case Bucuresti: care sunt avantajele caselor de tip parter?

Dupa cum a fost evidentiat anterior, casele de tip parter vin la pachet cu o serie de calitati , acestea avand capacitatea de a multumi o gama variata de clienti cu diferite preferinte. Printre aspectele avantajoase se numara urmatoarele elemente specifice:

  • confort termic sporit. Pe termen lung. o casa fara etaj va prezenta numeroase avantaje in ceea ce priveste costurile de montare si intretinere a surselor de incalzire ale locuintei. De asemenea, aceasta se va dovedi mult mai buna la mentinerea temperaturilor dorite ca urmare a gradului de izolare ridicat al podelei si tavanului. Asadar, pentru cei care-si doresc o casa cu temperaturi optime pe tot parcursul anului, cea de tip parter ar putea reprezenta alegerea ideala.
  • siguranta la seisme. In general, majoritatea caselor de tip parter nu vor avea nevoie de o fundatie foarte adanca pentru a putea fi construite in conditii cat mai bune. Acest fapt, cat si motivul ca structura nu va trebui sa sustina o tensiune foarte ridicata ca urmare a lipsei etajului, fac din acest model de locuinta unul cat se poate de potrivit pentru persoanele care vor sa fie asigurate in caz de seisme. Pe deasupra, evacuarea va fi una mult mai usoara comparativ cu alternativa cu etaj.
  • costuri suplimentare reduse. Construirea si finisarea unei case parter va fi intotdeauna mult mai ieftina decat cea a unei case cu etaj, fapt pentru care acestea se pot dovedi cat se poate de avantajoase pentru persoanele care nu dispun de un buget financiar nelimitat.

The post Care sunt avantajele unei case pe parter? first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top