Lifestyle

Ce trebuie să știi despre rochiile pe care le porți la nuntă

[ad_1]

Două lucruri îți apar în gând când primești invitație la o nuntă: chiar trebuie să merg? Ce rochie trebuie să port?

Deschizi șifonierul și privești colecția de rochii elegante, potrivite pentru ocazii speciale. Apar gânduri precum : prea scurtă, prea colorată, prea decoltată, prea … cumva.  E timpul să cumperi o rochie nouă. Iar aici te ajutăm noi cu sfaturi.

Desigur, atunci când alegi o rochie pentru evenimente așa cum este o nuntă, este esențial să ții cont de câteva reguli esențiale. Alb poartă doar mireasă și ea trebuie să fie în centrul atenției în această zi dedicată celui mai frumos moment din viață ei. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să alegi o rochie care să nu te avantajeze sau să nu îți pună în evidență calitățile.

Rochii de ocazie de seară sau rochii de zi ?

Cu siguranță, atunci când vine vorba despre un eveniment mai special precum o nuntă, cea mai firească întrebare este dacă să se opteze pentru o rochie lungă sau scurtă. Dar acest aspect depinde în totalitate de ceea ce te avantajează cel mai mult.

Rochiile elegante de seară se potrivesc cel mai bine la petrecerile formale care au loc noaptea. Dacă dorești să porți neapărat o rochie de seară la o nuntă atunci poți să optezi pentru două ținute. Cele de seară sunt mai sofisticate în comparație cu rochiile de zi și sunt disponibile în numeroase culori deosebite și modele începând de la cele scurte până la cele lungi sau midi.

            Cea de-a două opțiune, rochiile de zi sunt mult mai potrivite pentru timpul zilei la nuntă deoarece vei avea numeroase drumuri de făcut: de la casă miresei până la primărie, de la primărie în parc, de acolo până la biserica și apoi la petrecere. Rochiile de zi sunt și mai comode întrucât sunt special concepute pentru a te simți mereu confortabil oricât de mult te-ai deplasa. Există numeroase modele care sunt și elegante și potrivite pentru un astfel de eveniment. Mai ales dacă nuntă nu este atât de formală atunci nu este nevoie să porți o rochie prea elegantă.

Cum alegi croiul rochiei de nuntă raportat la silueta?

Ai văzut cea mai frumoasă rochie cu putință. Perfectă pentru o nuntă. Dar, în momentul în care a venit comandă ta din magazinul online ai constatat că nu te avantajează deloc. Oricât de frumoase ar fi modelele de rochii din mediul online trebuie să iei în calcul câteva aspecte foarte importante. În primul rând, o rochie de ocazie trebuie să fie aleasă în funcție de sezonul în care are loc evenimentul. Dacă este iarnă atunci alege un material precum este catifeaua, ne afirmă Zonia.ro. Fii atentă să fie o catifea mai elastică întrucât dacă este prea rigidă  atunci poate există riscul de a crapă în momentul în care te așezi pe scaun.

 Accesorizeaza totul la final și fii încrezătoare în propriile calități. Dacă este vorba despre o nuntă adu-ți aminte că tu ești cea care trebuie să se simtă cât mai bine și alege o rochie potrivită.

The post Ce trebuie să știi despre rochiile pe care le porți la nuntă first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top