Stiri

Kogaion Com –  evoluția continuă în domeniul purificării apei prin integrarea în RAP Group

Firma brașoveană Kogaion Com, cu o istorie de succes în soluții de purificare a apei, continuă să ofere excelență în domeniul său de specialitate. Recent, Kogaion Com a devenit parte din RAP Tronic Process Engineering, ceea ce a consolidat și mai mult poziția lor pe piață.

O istorie de succes în purificarea apei

Kogaion Com a fost înființată în 2004 și a câștigat rapid recunoaștere prin angajamentul lor ferm față de standardele ridicate în conformitate cu reglementările Uniunii Europene privind calitatea produselor și serviciilor din domeniul purificării apei. Compania s-a specializat în soluții de purificare a apei pentru diverse industrii, cum ar fi farmaceutica, cosmetică, alimentară și energetică.

Echipa Kogaion Com din Brașov a dezvoltat un concept 100% românesc, caracterizat prin calitate și competitivitate în ceea ce privește raportul calitate/preț și angajamente onorate.. Aceștia au dobândit o expertiză solidă în urma cercetărilor aplicative și au devenit un nume de încredere în proiectarea și construcția de sisteme complexe de purificare, stocare și distribuție a apei purificate, în special pentru industria farmaceutică.

Integrarea în RAP Group pentru evoluție continuă

În anul 2023, Kogaion Com a fost integrată în grupul de firme RAP , devenind parte din RAP Tronic Process Engineering. Această integrare a adus noi oportunități de afaceri în dezvoltarea și implementarea echipamentelor și tehnologiilor de proces pentru mediile curate de producție.

RAP Tronic Process Engineering este cunoscută pentru furnizarea de servicii și soluții complete de inginerie de proces, cu un accent deosebit pe managementul de proiect integrat și personalizarea soluțiilor. Prin parteneriatul între cele două companii, s-a deschis calea către noi inovații și soluții în domeniul purificării apei, acoperind sectoare precum industria farmaceutică, alimentară, chimică și a băuturilor.

Consolidarea poziției de furnizor de top în soluții industriale

Preluarea Kogaion Com de către RAP Tronic Process Engineering a consolidat poziția companiei ca furnizor lider în domeniul său de specialitate. Kogaion Com își menține funcționalitatea juridică și continuă să ofere soluții performante pentru proiectele companiilor interesate de purificarea apei, soluții de stocare și distribuție.

Cu un accent ferm pe calitate și performanță, Kogaion Com rămâne dedicată misiunii sale de a furniza apă purificată de cea mai înaltă calitate. Serviciile personalizate ale companiei acoperă toate aspectele de la instalare și punere în funcțiune până la automatizare, monitorizare și documentație de calificare.

Dezvoltare pentru satisfacția clienților

Preluarea Kogaion Com de către RAP Tronic Process Engineering reprezintă un moment semnificativ în evoluția ambelor companii și în satisfacția clienților actuali și viitori. Această colaborare aduce împreună expertiza lor complementară pentru a oferi soluții avansate și de încredere în domeniul purificării apei.

Cu un istoric solid și o viziune orientată spre viitor, această colaborare promite să aducă beneficii semnificative în industria tehnologiilor de procesare și a purificării apei.

În loc de concluzii

Integrarea Kogaion Com în RAP Tronic Process Engineering a consolidat poziția companiei pe piața soluțiilor de purificare a apei. Kogaion Com continuă să ofere excelență în domeniul său de specialitate, oferind soluții performante și personalizate pentru proiectele de purificare a apei în diverse industrii.

Această colaborare sinergică promite să aducă inovații și soluții avansate în industria tehnologiilor de procesare și a purificării apei. Kogaion Com și RAP Tronic Process Engineering rămân dedicați misiunii lor de a furniza apă purificată de cea mai înaltă calitate și de a satisface nevoile clienților lor.

Pentru mai multe informații despre Kogaion Com și serviciile lor, puteți vizita site-ul oficial.

Sursă foto: kogaion.com.ro, tablou de automatizare pentru monitorizarea parametrilor fizici

Back To Top