Stiri

Urmează să-ți deschizi un salon de manichiură și nu știi cum să începi? Descoperă aici!

[ad_1]

Pentru a fi un tehnician manichiurist de succes, cea mai bună soluție este de a-ți deschide propriul salon, pentru a fi independentă financiar și pentru o mai bună stabilitate. Majoritatea femeilor își doresc unghii îngrijite și fresh, fiind un aspect important. Deschiderea unui salon presupune mai multe bătăi de cap și documente decât ți-ar veni să crezi. Costurile obișnuite pentru deschiderea unui salon de manichiură implică, de obicei, închirierea spațiului, costurile juridice, mobilierul, plata personalului, instalații sanitare, produse și echipamente.

Ce trebuie să știi atunci când dorești să îți deschizi un salon de manichiură/pedichiură?

1. Fă-ți un plan de afaceri 

Un plan de afaceri include o strategie comercializabilă și un buget realist pentru câștig și investiții. Având o strategie de afaceri contribui la succesul salonului tău de manichiură. Important este să dovedești că ideea ta este bună și validă și să stabilești obiective realizabile. În același timp, un bun plan te afaceri te va scăpa de anumite probleme care pot apărea pe parcurs. De aceea, înainte de a-ți stabili planul trebuie să îți alegi ținta pieții.

2. Fă o analiză a concurenței

Analiza concurenței îți va oferi o perspectivă asupra punctelor forte și a punctelor slabe și asupra diferențelor dintre salonul tău și celelalte saloane. În acest sens, este indicat să analizezi ofertele concurenților tăi, să afli ce servicii oferă și numărul de clienți pe care îl au zilnic. În același timp, examinează recenziile clienților concurenței și evaluează-le. Pe lângă asta, e recomandat să te interesezi și de prețurile concurenței.

3. Produse calitative 

Toate echipamentele și produsele folosite care intră în contact cu pielea clienților trebuie să fie noi. În același timp, asigură-te că ai o selecție vastă de geluri, nuanțe și culori. Pe lângă oje și geluri, pensulele sunt instrumentul suprem al artei pentru unghii, așa că asigură-te că păstrezi un stoc constant de pensule de care ai nevoie. Acestea trebuie să fie igienizate după fiecare utilizare. Dacă urmează să faci o achiziție în acest sens, găsești oje semipermanente Riche pe SavyProfessional, fiind o alegere nemaipomenită!

Prin urmare, pe lângă cele prezentate mai sus, un aspect de care este foarte important să ții cont este alegerea unui nume pentru salonul tău, care să rezoneze cu tine și să se potrivească cu estetica dorită. Designul interior este extrem de important, contribuind la oferirea unui mediu mai plăcut din punct de vedere estetic, deoarece clientele tale trebuie să se simtă cât mai confortabil și bine în salonul tău și să vină cu plăcere pentru a deveni cliente fidele. După ce totul este pregătit, este timpul pentru deschiderea și inaugurarea salonului tău. Promovează-ți afacerea în mod intens timp de câteva zile înainte de marea deschidere!

Sursă foto : Pexels.com

The post Urmează să-ți deschizi un salon de manichiură și nu știi cum să începi? Descoperă aici! first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Back To Top