Economie & Business Legi si avocati Stiri

SC TASE & NICO TRANS SRL anunta incheierea proiectului cu titlul „ M2-AGRI-Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD” proiect  nr RUE 2891 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

[ad_1]

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE), respectiv SC TASE & NICO TRANS SRL

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activitatii curente a SC TASE & NICO TRANS SRLprin acordarea de capital de lucru pentru domeniul agricol.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 201624.56 LEI (valoarea totala) din care : 175325.70 lei grant si 26298,86 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Date de Contact

Persoană de contact:CHEHAIA TANASE

Adresă: CONSTANŢA, Comuna Cogealac, sat Tariverde, str.Rasaritului, nr.106

Telefon: 0758256266

Elena EPURE

The post SC TASE & NICO TRANS SRL anunta incheierea proiectului cu titlul „ M2-AGRI-Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD” proiect  nr RUE 2891 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022. first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top