Auto Moto Stiri

PEUGEOT INCEPTION

Cu un mesaj oficial nou care pune accent pe atitudinea atrăgătoare de felină, design interior revoluţionar şi promisiunea unei senzaţii inegalabile la volan, CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION anunţă o eră nouă şi întruchipează viziunea mărcii pentru viitoarele vehicule electrice.  Primul manifest de design PEUGEOT condus de Matthias Hossann, CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION atestă schimbarea majoră a mărcii.  

EMOŢIE

CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION exprimă plin de convingere această viziune optimistă, fiind gata să facă faţă provocărilor viitorului. Cu noua generaţie de i-Cockpit® şi sistemul de control Hypersquare, revoluţionează plăcerea de a conduce, oferind o modalitate nouă şi intuitivă de operare a maşinii. Conceptul inovativ din sticlă panoramică Skyspace oferă senzaţii şi emoţii noi. Habitaclul are un spaţiu interior nou şi arhitectura inovativă este completată de materiale care prin jocul reflexiilor culorilor evită negrul, în timp ce ideea de durabilitate este redefinită prin tehnici noi.  

EXCELENŢĂ

CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION deschide o perspectivă nouă printr-o arhitectură îndrăzneaţă, derivată din generația platformelor „BEV-by-design“ și vine cu dimensiuni generoase, punând în continuare în evidență excelența inovațiilor sale. 

Acest manifest va inspira următoarele produse ale mărcii, până la cele mai compacte modele ale gamei, începând cu anul 2025.

Linda Jackson CEO marca PEUGEOT

„PEUGEOT este angajat în electrificarea gamei sale. În 2023, vehiculele gamei vor fi electrificate 100% și în următorii doi ani vor fi lansate cinci modele noi, 100% electrice. Ambiția noastră este simplă: să facem din PEUGEOT prima marcă electrică din Europa până în anul 2030. Acest obiectiv și viziunea ambițioasă deschide calea unei transformări radicale a mărcii. Astăzi, aceasta este întruchipată de CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION, care marchează începutul unei ere noi! PEUGEOT promite că lumea este un loc mai bun prin Atitudine, CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION reprezintă sensul acestei promisiuni de azi înainte“.

CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION – Marca deschide calea pentru o nouă viziune a automobilului

Numele CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION (sau „Inceptio“ în limba latină) înseamnă „începutul“. Niciun alt nume nu putea să rezume mai bine ambiția acestui manifest PEUGEOT, care conține promisiunea unei ere noi pentru marcă. Cu designul său vizionar, CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION oferă perspective tehnologice originale și te conduce către o experiență unică de conducere.

 • CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION te propulsează într-o dimensiune nouă, între vis și realitate, oferind emoții intense din clipa în care te apropii, îl atingi și intri în interior. Aspirația sa este să aducă majoritatea inovațiilor sale în producție din anul 2025.

Matthias Hossann, PEUGEOT Design Director

„PEUGEOT se schimbă, dar CONCEPUTL PEUGEOT INCEPTION rămâne inconfundabil un PEUGEOT. Exprimă atracția felină atemporală a mărcii și arată cât de optimiști suntem cu privire la viitorul mașinii și la emoțiile pe care le oferă. Strălucitor și plin de lumină, CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION reinventează experiența spațială a conducerii în timp ce ilustrează o parte din modul în care gândim reducerea amprentei de carbon a lui PEUGEOT cu mai mult de 50% până în 2030.Transformarea mărcii se referă la toate aspectele design, producție și viitorul mărcii PEUGEOT. Designul este parte integrală a acestei transformări.“

1 de 4

EXCELENȚA noilor platforme STLA „BEV-by-design“, baza unei revoluții

CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION este proiectat pe una dintre cele patru platforme viitoare ale Grupului Stellantis „BEV-by-design“. Apariția acestei noi game de platforme în anul 2023 va revoluționa viitorul mărcii PEUGEOT. Create special pentru electrificare, acestea oferă diferențe majore în termeni de arhitectură, pe care designerii le-au propus ca să remodeleze complet habitaclul CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION. Ei au creat o nouă poziție de conducere și o experiență nouă în interior pentru pasageri.

 • Platforma STLA Large pe care se bazează CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION a oferit silueta joasă (1,34 m) și eficientă de sedan, cu o lungime de 5 m. Dimensiunile au fost alese deliberat pentru accentuarea numeroaselor inovații ale acestui manifest. Platforma face parte și din noul mesaj oficial al lui PEUGEOT, fiind în continuare în concordanță cu AND-ul mărcii.
 • Noile platforme „BEV-by-design“ pentru modelele electrice vor introduce și module tehnologice coordonate de inteligența artificială: STLA Brain, STLA SmartCockpit și STLA Autodrive.
 • CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION 100% electric este echipat cu tehnologie 800V. Bateria sa de 100 kWh îi permite să ruleze 800 km cu o singură încărcare completă, distanța de la Paris la Marsilia sau de la Bruxelles la Berlin. Consumul său de energie este remarcabil , de numai 12,5 kWh pe 100 km. Bateria se încarcă la echivalentul pentru o autonomie de 30 km într-un minut, sau 150 km în cinci minute. CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION poate fi reîncărcat prin inducție, simplificând acest pas fără necesitatea unui cablu.
 • Două motoare electrice compacte, unul în față și celălalt în spate, oferă tracțiune integrală CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION, pentru control excelent la rularea dinamică. Puterea combinată este de aproape 680 CP (500 kW). Accelerarea de la 0 la 100 km/h se face în mai puțin de 3 secunde.
 • Excelența tehnologiei de la bordul familiei de platforme este reflectată în CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION prin Steer-by-Wire. Volanul, așa cum îl știm de zeci de ani, a fost abandonat în favoarea controlului Hypersquare, unde controlul electric digital înlocuiește legăturile mecanice.

Jérôme Micheron, PEUGEOT Product Director

„Clienții au așteptări mari de la un vehicul electric. Datorită noii noastre generații de platforme „BEV-by-design“ dedicate vehiculelor electrice, le vom întruni așteptările. Îi vom surprinde prin aspectul viitoarelor noastre mașini, vom simplifica gesturile de conducere și vom reinventa experiența de conducere. Aceste obiective prind contur acum sub forma CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION. Transformarea lui PEUGEOT merge mai departe de țelul său de a deveni 100% electric. Marca îți va permite să beneficiezi din plin de toate oportunitățile oferite de tehnologia electrică și de softurile noi, ca să trăiești experiențe noi și bogate.“

Aspect felin pentru un limbaj nou de design

La prima vedere, un PEUGEOT este recunoscut prin alura sa de felină. Genele mărcii sunt aici, dar codurile au fost reinterpretate pentru noua eră care începe astăzi. Noul limbaj de design va fi introdus pe următorul PEUGEOT, din 2025. Este simplificat și mult mai rafinat. Are finisaje și texturi demne de lumea digitală. Acest design nou face trecerea de la liniile senzuale la curbele atletice, mai geometrice și mai ascuțite, cum ar fi liniile orizontale ale aripilor.

Provocarea în proiectarea CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION a constituit contrastul între un profil dinamic – pentru aspectul felin – și un habitaclu conceput ca o capsulă din sticlă care se scufundă în fața picioarelor șoferului și pasagerului față.

Din lateral, designul păstrează și acum codurile PEUGEOT pentru un sedan elegant, iar în perspectivă suntem transportați în viitorul apropiat, care înseamnă mașini electrice proiectate pe platforme dedicate. Magia CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION constă în tranziția perfectă dintre designul exterior și cel interior, în special datorită suprafețelor vitrate unice.

 • SUPRAFEȚE VITRATE INTELIGENTE

Pasagerii din CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION se află în nucleul unei zone de suprafețe vitrate de 7,25 m2, care contribuie la designul îndrăzneț al acestui manifest. Toate suprafețele vitrate (parbriz, geamuri laterale și geamuri de legatură) sunt cofecționate din sticlă proiectată special. Adaptată CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION, păstrează calitățile termice excepționale și beneficiază de tratament multi-crom (tratament cu oxizi metalici), un process utilizat inițial pentru vizierele căștilor astronauților de către NASA. Această sticlă NARIMA® are o reflexie caldă, în nuanțe de galben și o transmisie rece, în tonuri albăstrui. Această suprafață din sticlă crează un dialog subtil între exterior și interior. La exterior, este reflectată pe culoarea neutră a caroseriei. În interior, difuzează strălucirea luminii pe material, modificând constant reflexiile și nuanțele. Pasagerii din CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION se vor bucura de o experiență nouă în materie de culori și materiale, în timp ce tratamentul multi-crom al sticlei rezolvă problema termică și contra UV.

 • CULOARE UNICĂ PENTRU EXTERIOR

Nuanța caroseriei CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION este compusă din pigmenți metalici foarte fini și are o singură acoperire, ceea ce înseamnă că a fost consumată mai puțină energie în timpul aplicării ei. Aspectul extrem de calitativ accentuează volumele caroseriei și interacționează, la fel ca suprafețele vitrate, prin nuanțe potrivite cu mediul înconjurător.

 • O PARTE FRONTALĂ UNICĂ, „MASCA DE FUZIUNE“

Bara față a adoptat semnătura luminoasă complet nouă PEUGEOT care încorporează cele trei gheare emblematice. Această parte frontală nouă, distinctă, îmbină toată grila față și semnătura într-un singur obiect care cuprinde și senzorii. Este confecționată dintr-o singură bucată de sticlă cu sigla în centru, amplificată de efectul luminous 3D. Grila are trei linii orizontale subțiri, traversate de cele trei gheare. Cele patru module optice sunt adăpostite sub grila din sticlă, care este ea însăși tratată cu efect de oglindă. Aceasta din urmă este printată cu tehnologie digilată INKJET.

 • PORTIERE COMUNICANTE

O BARĂ TEHNOLOGICĂ (TECH BAR) trece orizontal pe suprafața portierei. Ecranul emite mesaje diferite către exteriorul vehiculului când șoferul și pasagerii se apropie de acesta. Inteligența artificială echipată în CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION face posibilă recunoașterea șoferului pentru configurarea setărilor de confort (poziția scaunului, temperatură, mod de rulare și preferințe multimedia) dorite de fiecare pasager.

În plus față de nivelul de încărcare a bateriei, TECH BAR dispune, de asemenea, de mesajele obișnuite de întâmpinare și la revedere, precum și de mulți senzori și radare legate de controlul conducerii, lăsând caroseria complet netedă, fiind lipsită de alte elemente tehnice. Partea inferioară a portierelor se lărgește și se ridică vizibil pentru îmbunătățirea aerodinamicii în această zonă extrem de sensibilă.

 • ZONĂ TEHNICĂ ÎN FAȚĂ

CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION este ușor de utilizat și practic, printr-un element mobil al caroseriei aflat în fața parbrizului imens. Această capotă mica eliberează zona tehnică a Aero Tech Deck în care CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION concentrează toate funcțiile de întreținere ale vehiculului electric, inclusiv priza de încărcare și monitorizarea încărcării.

 • UN SPATE EXPRESIV

Partea din spate, care reflectă noua semnătură din partea frontală, a primit un tratament de înaltă tehnologie, cu cele trei gheare care par să intre la infinit în vehicul, datorită celor două straturi din sticlă. Acest lucru oferă un efect cu adevărat magic. Spatele CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION accentuează aripile sculptate subtil, marcate de o linie simplă care se întinde într-o curbă generoasă și senzuală.

 • JANTE AERODINAMICE

Jantele „AERORIM“ ale CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION combină inteligent aerodinamica și estetica. Sunt proiectate în jurul unei simetrii axiale, la fel ca jantele de 20 de inci ale noului PEUGEOT 408. Inserțiile textile forjate contribuie la efortul aerodinamic, în timp ce inserțiile din aluminiu cu  micro-perforații accentuează aspectul de înaltă tehnologie al designului. Sigla Leu iluminată rămâne statică atunci când janta se învârte. În interiorul jantei, etrierul de frână este acoperit cu sticlă de oglindă. Acest aspect excentric de design are rezonanțe în suprafețele din sticlă ale Hypersquare, în partea din față și din spate ale CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION.

Phil York, PEUGEOT Marketing and Communications Director

„CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION, la fel ca modelele noastre viitoare, este echipat cu inteligența artificială STLA Brain și este conectat complet. Clienții PEUGEOT se vor bucura de o experiență unică, prin combinarea interacțiunii fizice și umane, discuțiile virtuale cu marca și serviciile online inteligente. CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION dezvăluie unele dintre aceste inovații majore. Modelele viitoare PEUGEOT bazate pe platformele BEV-by-design nu vor avea doar emisii zero, ci vor fi, de asemenea, relaxante și interesante, ușor de cumpărat, utilizat și actualizat.“

CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION întruchipează viziunea că viitorului automobilului este mult mai aproape de așteptările clienților care caută mai multă plăcere și sunt deschiși noilor tehnologii. Avem o nouă generație de clienți, mai conectați și care doresc o marcă aparte, ce oferă vehicule electrice cu autonomie mare, acces facil la reîncărcare, conectivitate integrată cu soft care să programeze călătoriile printr-o interfață simplă. PEUGEOT are soluția și în următorii doi ani vom lansa cinci modele noi 100% electrice, apoi vom avea o gamă complet electrică, până în 2030, toate mașinile PEUGEOT vândute în Europa vor fi electrice.

EMOȚIA noilor senzații cu Hypersquare, revoluție în i-Cockpit®

Deja există mai mult de 9 millioane de i-Cockpit® pe șosea. Această arhitectură nouă a habitaclului cu inovațiile sale ergonomice a fost dezvăluită de prima generație de PEUGEOT 208, în urmă cu zece ani. Astăzi, CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION îl reinventează prin  tehnologiile futuriste validate. Designerii au proiectat o arhitectură complet nouă, îndepărtând volanul și schimbătorul de viteze clasic. Născut digital și inspirat de jocurile video, sistemul de control Hypersquare duce conceptul i-Cockpit® inventat de PEUGEOT în viitor.

 • O NOUĂ GENERAȚIE DE i-COCKPIT

Cu noul său sistem de control Hypersquare, CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION oferă senzații îmbunătățite la bord datorită experienței agile de conducere și a complet noului i-Cockpit®, mult mai intuitiv. Prin atingerea cu un deget, controlezi toți parametrii de conducere și tehnologia steer-by-wire oferă o conducere mai simplă și instinctivă, ca un joc video în viața reală. Ergonomia finală a Hypersquare, care înlocuiește volanul clasic, crează un mod nou de conducere, mai neutru, mai simplu și mai sigur. Mișcări noi pentru noi plăceri de conducere, într-un confort inegalabil.

Sistemul Hypersquare cu controale digitale electrice este format dintr-un ecran cu celule circulare în fiecare dintre cele patru colțuri ale sale, care au câteva funcții:

 • Aderență complet naturală și universală a controlului direcției,
 • Confortul de a conduce printr-o atingere,
 • Activarea controalelor vehiculului prin apăsarea cu degetul mare .

Mișcări similare cu cele prin care utilizăm un smartphone. Aspectul intuitiv oferă un nivel ridicat de siguranță.

Centrul sistemului Hypersquare este un ecran tip tabletă dedicat distribuirii informațiilor de control. Pictogramele pentru diferitele funcții (aer condiționat, volum radio, ADAS etc.) sunt afișate pe cele două panouri laterale pentru acces facil la controlul dorit. Acesta din urmă este localizat în interiorul nișelor circulare și poate fi accesat numai prin mișcarea degetului mare, fără să luați mâinile de pe controlul direcției. Pentru și mai mult confort la rulare, marginea sistemului Hypersquare este realizată prin printare 3D, în timp ce partea centrală, ecranul digital din sticlă, oferă un aspect de înaltă tehnologie.

Următoarea generație de i-Cockpit include platforma tehnologică Stellantis STLA Smart Cockpit.

 • HYPERSQUARE COMBINAT CU HALO CLUSTER

Sistemul de control Hypersquare are în spate un ecran flexibil care afișează informații despre rulare sau ale sistemului infotainment la 360°. Acest așa-numit HALO CLUSTER, cu ecran circular, informează că pasagerii se apropie de autovehicul. Comunicarea externă consolidează conceptul de partajare și o nouă viziune auto.

În timpul tranziției spre nivelul L4 de autonomie (STLA AutoDrive), HYPERSQUARE se retrage și un ecran panoramic de dimensiuni mari glisează din podea ca să ofere o nouă experiență în interior.

Scopul lui PEUGEOT este să introducă sistemul Hypersquare pe următoarea generație de vehicule din gamă, până la sfârșitul acestui deceniu.

 • STEER-BY-WIRE

Înainte de dezvoltarea CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION, marca a testat și integrat tehnologia Steer-by-Wire pentru dezvoltarea acestei inovații și aducerea ușurinței conducerii,a siguranței și fiabilității în utilizarea regulată. Coloana de direcție fizică dispare, prezentând noua arhitectură la bordul CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION.

EMOȚIA noii experiențe de conducere, senzații intensificate și mai mult confort

CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION oferă o viziune nouă a interiorului pentru un grand tourer, și oferă poziții noi pe scaune, mai alungite, în conformitare cu noua arhitectură „BEV-by-design“ dedicată vehiculelor electrice. Linia înaltă a centurilor acționează ca un  brat de

siguranță. Rândul 1 de scaune este îndreptat în față și oferă o vedere excepțională asupra drumului.

Al doilea rând de scaune oferă o priveliște mai bună spre exterior, datorită suprafețelor vitrate generoase și a scaunelor cu proporții noi. Fronturile din sticlă de pe spătarele scaunelor față oferă pasagerilor de pe al doilea rând de scaune propria atmosferă și zonă de setări. Fiecare material din habitaclu a fost tratat pentru reflexia lui. Datorită acestui tratament, culoarea interiorului CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION se schimbă în funcție de mediul în care rulează și variază în funcție de lumină. La bord, spațiul, confortul și emoțiile sunt accentuate.

 • SCAUNE IMERSIVE

Toate proporțiile scaunelor au fost remodelate, sunt mai late și au confort imersiv: Comfort Fit, cu un scaun care se adaptează formei corpului fiecărui pasager. Construcția și structura aparentă a scaunului este reglată cât mai aproape posibil de corp. Nu se mai pune problema de a sta pur și simplu pe un scaun din autovehicul, ci de așezarea pe un nou tip de mobilier, adaptat la condițiile de rulare dinamică, sau de a fi capabil să te relaxezi atunci când conducerea a fost delegată. Scaunele CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION, cu proporțiile lor spectaculoase, oferă o poziție Comfort Fit, cu tetiere care nu se extind dincolo linia corpului. Înălțimea joasă a scaunelor permite o structură cu spațiu superior liber.

 • FĂRĂ PANOU DE BORD

La bordul CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION, tot mobilierul este situat mai jos. Opus scaunelor, cockpit-ul minimalist, care poate fi retras când conducerea este delegată, este dedicat numai șoferului. Panoul de bord nu mai există, la fel dispar bara de ranforsare si peretele etanș. Cu această vedere deschisă asupra drumului, pasagerii pot vizualiza și experimenta mai mult, emoția la bord fiind accentuată de zece ori.

 • FOCAL PREMIUM HiFi

CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION este echipat cu sistem Premium HiFi de la FOCAL, o marcă franceză specializată în Hifi Audio care oferă senzații audio excelente. Spațializarea sunetului în habitaclu este optimă, cu locații personalizate. Sistemul este format dintr-un amplificator, mai multe bare de sunet (fiecare cu mai multe difuzoare coaxiale de 100 mm) localizate în portiere și în partea din față a habitaclului. Există și două subwoofere în podea.

O lucrare de co-design, cu semnătura „PEUGEOT- FOCAL“, care poate fi găsită și în gravura de pe grilele barelor de sunet.

EXCELENȚĂ în materialele cu durabilitate reînnoită

Transformarea PEUGEOT într-o marcă electrică înseamnă mai mult decât a pune baterii și motoare electrice în mașinile noastre. Interiorul CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION este rezultatul cercetărilor avansate în transformarea profundă a experienței la bord. Aici, negrul a fost evitat complet în favoarea noii atmosfere create de combinația dintre lumina filtrată de sticla multi-crom și materiale cu tonuri metalice relativ neutre, care pot modifica atmosfera din habitaclu jucându-se pur și simplu cu reflexiile. CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION este o vitrină a tehnicilor noi pe care le vom derula pentru reducerea amprentei noastre de carbon cu mai mult de 50% până în 2030 în Europa și de a deveni complet Carbon Net Zero până în 2038.

 • MULAJE DIN TEXTILE

Regândirea construcției vehiculului nu este de ajuns. CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION a făcut un pas înainte prin crearea de soluții noi pentru maximizarea  economiei circulare. Astfel, s-a născut mulajul din textile. Resturi de țesături din 100% poliester, provenite din atelierele de prototipuri ale centrelor de design sau de la furnizori, sunt reutilizate și comprimate termic sub vid, fixate în formă prin injectarea unei soluții de rășină. Această tehnologie produce un material foarte tare și durabil, capabil să fie transformat în panouri de ranforsare sau componente de tapițerie. Poate fi folosit în structuri diferite, cum ar fi cadre de portiere și nu trebuie îmbrăcat cu material suplimentar: munca de design este să facă aceste părți, până acum invizibile, să fie vizibile.

 • OȚEL BRUT GALVANIZAT

Pe baza principiului că, indiferent dacă este electric, un autovehicul va fi construit din minimum 50% oțel, ideea este ca acesta să fie dezvăluit la bord în forma sa brută, pentru limitarea numărului de componente din habitaclu. Acesta este cazul structurii scaunelor CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION sau a consolei. Oțelul este apoi tratat printr-un proces de galvanizare (baie cu zinc, inclusiv tratament anti-coroziune), care oferă o reflexie estetică brută. Această soluție este în concordanță cu conceptul, care evidențiază reflexiile specifice ale fiecărui material folosit în interior. Evocarea materialelor brute este parte a AND-ului, așa cum a fost și în urmă cu zece ani, prin cuprul folosit pe concepul Onyx.

 • CATIFEAUA SE ÎNTÂLNEȘTE CU IMPRIMAREA 3D

Scaunele și podeaua sunt acoperite cu o catifea specială, din poliester 100% reciclat, cu un luciu metalic accentuat, care să se joace cu lumina difuzată prin capsula din sticlă. Pentru completarea noii vizualizări oferite de poziția scaunelor și vederea clară a drumului, această catifea este extinsă pe podea. Apoi este imprimată cu texturi 3D, ca să se comporte ca un covoraș de podea.  Continuitatea dintre scaune și podea poate fi obținută cu un singur material. Imprimarea 3D pe o țesătură flexibilă, revoluționară și 100% reciclabilă, este realizată în colaborare cu STRATASYS.

 • SALTEAUA AIR QUILTING®

Scaunele Comfort Fit sunt îmbunătățite prin prezența părților reglabile din zona umerilor. Această tapițerie electro-sudată, unică, ușor de reciclat, este derivată din buzunarele gonflabile recuperate de la scaunele clasice. De obicei invizibil, acest buzunar este tratat cu un efect metalic, ca să se integreze cu scaunul. Este vizibil în zona spătarului și permite creșterea confortului de zece ori, la cerere, în funcție de stilul de conducere. A face vizibil ceea ce era ascuns se reflectă în simplitate, mai puține piese și mai mult confort. 

CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION prezintă viziunea optimistă a mărcii asupra viitorului. Întruchipează valorile Atitudinii, Emoției și Excelenței unei mărci care se transformă și intră într-o eră nouă. CONCEPTUL PEUGEOT INCEPTION va inspira produsele viitoare, chiar și pe cele mai compacte, începând cu anul 2025.

Back To Top