Stiri

Idei de cadouri pentru copii care le vor dezvolta creativitatea și gândirea

[ad_1]

De foarte multe ori suntem puși în situația de a cumpăra cadouri pentru copilul nostru sau pentru un copil drag nouă la anumite ocazii, iar alegerea acelui cadou perfect pentru ei ar putea să fie o provocare.

În prezent există o multitudine de jocuri din care poți alege însă dacă îți dorești ca prin intermediul unui singur joc să-i dezvolți inclusiv creativitatea și să îl ajuți să se dezvolte armonios atunci când va deveni adult, te poți orienta către cadouri care să stimuleze imaginația și să le dezvolte și alte abilități, copiilor.

Fie că ne referim la copilul tău sau la un alt copil drag ție, dacă ești în pană de idei, iată câteva soluții din care te poți inspira pentru a aduce un zâmbet pe chipul unui copil în timp ce îl ajuți să se dezvolte armonios.

O machetă căsuță din lemn

Dacă vrei să faci un cadou unui copil care are abilități de constructor, are răbdare sau își dorește să aibă parte de o jucărie impresionantă la final, o machetă căsuță din lemn poate fi cadoul ideal.

Găsești machete casute pe happyart.ro, disponibile în diferite modele și variante dar și cu un număr de piese diferit pentru că acestea să se potrivească oricărui copil indiferent că a mai realizat sau nu astfel de machete. În plus aceste machete pot fi construite împreună cu tine, pentru a vă bucura de un moment cu totul deosebit, împreună.

La final puiul tău sau un copil drag ție va avea parte de un rezultat uimitor, cu detalii impresionante într-o miniatură adorabilă.

Set pictură pe numere

O altă variantă creativă și distractivă spre care te poți orienta pentru un cadou pentru copil este un set de pictură pe numere.

Acest cadou îi va dezvolta imaginația, creativitatea și mai ales concentrarea și îl va ajuta la final să aibă parte de un rezultat spectaculos chiar dacă nu este un profesionist în a crea picturi.

Astfel îl vei ajuta să își crească încrederea în sine dar și să își dezvolte abilități motrice și de artist.

Jocuri de strategie

Fie că ne referim la jocurile de societate precum Monopoly sau pentru copiii mai mari jocurile de tip Sudoku sau șah chinezesc,, aceste jocuri le oferă copiilor oportunitatea de a-și dezvolta capacitatea de a gândi rapid dar și de a lua decizii raționale pentru a câștiga.

Ustensile pentru gătit sau reparat

Atunci când ne referim la copiii mai mici, pe care vrei să îi susții prin intermediul jocului să își dezvolte diferite abilități jocurile precum cele de gătit sau de reparat diverse obiecte, pot și un cadou util și distractiv pentru ei.

Prin intermediul acestor jocuri, copiii sunt încurajați să își dezvolte abilități practice și să își imagineze noi rețete sau proiecte la care își pot aduce aportul prin intermediul gândirii dar și prin practică.

Jocuri de improvizație sau rol

Atunci când vrei să îți ajuți copilul sau un copil drag ție să își dezvolte capacitatea de a-și imagina soluții creative la diverse probleme și de a reacționa într-un mod cât mai optim, jocurile de improvizație sau rol sunt extraordinare.

Aceste jocuri îi ajută pe cei mici să se pună în diverse situații pentru a-i înțelege mult mai bine pe ceilalți dar și se știe cum pot reacționa atunci când viața în sine îi va pune în diferite situații în relațiile cu ceilalți.

Există diverse jocuri pe care le poți achiziționa pentru a juca aceste roluri sau a improviza, precum jocurile cu cartonașe sau poți să te folosești de îmbrăcăminte sau jucării pentru a juca anumite roluri specifice.

The post Idei de cadouri pentru copii care le vor dezvolta creativitatea și gândirea first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top