Casa si gradina Constructii Imobiliare

Care sunt cele mai bune zone din Capitala unde poti gasi garsoniere de vanzare?

In momentul in care se gandesc sa isi cumpere o locuinta in Capitala, oamenii se orienteaza catre cartierele care sunt cele mai apropiate de locul lor de munca sau de scoala copiilor. Numai ca aspecte precum linistea, spatiul verde disponibil si chiar proximitatea fata de statiile de transport in comun si centrele comerciale, sunt si ele aspecte de care se tine cont in alegerea locuintei.

Daca cei care sunt deja familiarizati cu orasul au deja zone preferate, unde si-ar dori sa locuiasca, cei care acum aleg sa se mute in Bucuresti se pot simti debusolati, motiv pentru care vor cauta mai multe surse de unde se pot inspira cu privire la cele mai bune zone de locuit din Capitala. Astfel ca cei care cauta garsoniere de vanzare in Bucuresti pot alege una dintre urmatoarele zone:

  • Zona de nord a Capitalei

Familiile si cuplurile, dar si investitorii sau cei care lucreaza in zona de nord a Capitalei sunt principalele categorii de oameni care sunt interesate de locuintele situate aici. Tinand cont ca in aceasta zona se afla si unele dintre cartierel exclusiviste din Bucuresti, cum ar fi Cartierul Primaverii, Cartierul Francez sau Dorobanti, este lesne de inteles ca preturile imobilelor este, de cele mai multe ori, peste media pietei.

Astfel ca desi este o zona propice pentru locuit, preturile sunt cele care ii fac pe multi oameni sa se gandeasca de doua ori inainte de a alege o locuinta in aceasta zona.

  • Zona Cotroceni

O alta zona foarte apreciata pentru conditiile oferite locuitorilor este zona Cotroceni, numai ca si locuintele de aici fac parte din categoria celor premium, avand deci preturi foarte mari. Cu toate acestea, accesul facil la centrul orasului, gradul ridicat de siguranta si proximitatea fata de parcuri si de Gradina Botanica, o fac sa fie o varianta de interes mai ales pentru familiile cu copii.

  • Cartierul Militari

In ultimii ani, cartierul Militari a devenit vedeta pietei imobiliare, ca urmare a numeroaselor proiecte de ansambluri rezidentiale dezvoltate aici. Prin urmare si preturile pentru imobile sunt unele competitive, fiind unul dintre cele mai accesibile cartiere din Capitala.

Cu toate acestea, cererea depaseste oferta, ceea ce a dus la o crestere a preturilor fata de anii trecuti si chiar existenta unei probleme in ceea ce priveste locurile de parcare, care sunt insuficiente.

Pe langa pretul imobilelor, dorintele si cerintele fiecarui cumparator sunt diferite, o familie cu copii avand alte priopritati fata de cuplurile tinere sau chiar investitori. De aceea, proximitatea fata de statiile mijloacelor de transport in comun, fata de unitati scolare sau medicale ori chiar fata de zonele de business, sunt unele dintre criteriile de care tin cont diferitele categorii de cumparatori.

Back To Top