Stiri

Bucură-te de profit cu ajutorul unui sistem de irigare prin picurare (P)

[ad_1]

         Cum să te bucuri de produsele culturilor tale, indiferent că deții o fermă pentru consum propriu sau dispui de suprafețe mai mari destinate comerțului în scopul obținerii de profit? Profit care să-ți asigure un trai decent, atât ție, cât și familiei tale?

           Având în vedere perioadele de secetă din ultimii ani, nu mai poți lăsa la voia întâmplării culturile tale, cu atât mai mult dacă produci în scopul obținerii de profit. Este necesar să investești într-un sistem complet de irigare care să distribuie apa în mod constant și uniform pe suprafețele agricole și care să-ți protejeze cultura de factorii care pot dăuna acesteia.

          Printre sistemele de irigare disponibile pe piață, dar și cele mai utilizate, sunt și sistemele de irigare prin picurare care oferă beneficii multiple, oferind pământului și culturilor cantitatea de apă de care au nevoie.

         Care sunt beneficiile irigării suprafețelor agricole cu sistemul de irigare prin picurare?

       Irigarea suprafețelor agricole prin intermediul sistemului de irigare prin picurare poate avea numeroase beneficii pentru culturi, dar și pentru mediul înconjurător.

       În primul rând, acest sistem poate economisi apă. Deoarece apa este livrată direct la rădăcini prin intermediul unor tuburi sau duze mici, se evită astfel evaporarea și se reduce cantitatea de apă necesară pentru udarea plantelor, pentru că permite controlul precis al cantității de apă oferite plantelor, astfel încât să se evite supradozarea sau subdozarea acestora.

       În plus, sistemul de irigare prin picurare poate îmbunătăți calitatea solului și crește productivitatea culturilor. Deoarece apa este aplicată în mod regulat și într-o cantitate controlată, solul nu se înmoaie sau se compactează, ceea ce permite rădăcinilor plantelor să crească mai ușor și să absoarbă mai multe substanțe nutritive. Astfel, plantele cresc mai sănătoase.

         Sistemul de irigare prin picurare poate fi, de asemenea, benefic pentru mediu. Deoarece apa ajunge direct la rădăcini, nu există riscul de contaminare a solului sau a apelor subterane prin intermediul chimicalelor sau a substanțelor poluante. De asemenea, acest sistem poate contribui la conservarea apelor, deoarece se utilizează o cantitate mai mică de apă pentru udarea plantelor.

         În plus, sistemul de irigare prin picurare poate ajuta la îmbunătățirea calității produselor agricole. Deoarece plantele cresc mai sănătoase, produsele obținute prin intermediul acestui sistem de irigare pot fi de o calitate mai bună.

             Pe  fabricadeirigatii.ro  găsești soluții complete de irigare prin aspersie sau picurare pentru culturile tale.  Îți poți configura singur coloana necesară, indiferent de diametrul necesar de țeavă, cu ajutorul configuratorului disponibil pe site. Sau poți comanda separat țevi de prelungire, componente și accesorii.

              Mai mult de atât, prima fabrică de irigații din România îți oferă posibilitatea împreună cu Tarfin, în calitate de colaborator, să achiziționezi azi cele necesare pentru suprafețele tale, mici, medii sau mari, și să plătești în decurs de 12 luni.

           În concluzie, sistemul de irigare prin picurare poate fi o soluție eficientă și durabilă pentru udarea suprafețelor agricole, oferind numeroase beneficii atât pentru culturi, cât și pentru mediul înconjurător.

             Așadar, investește azi pentru mâine. Investește pentru un trai decent! Pentru viitorul tău și al familiei tale!

Articolul Bucură-te de profit cu ajutorul unui sistem de irigare prin picurare (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Back To Top