Stiri

ALERTA CU BOMBA la un mall din sudul capitalei

[ad_1]

Aproximativ 2.000 de oameni au fost evacuați din mall-ul Sun Plaza din București joi, 22 decembrie, după o amenințare cu bombă.

Potrivit anchettaorilor, alerta a fost dată după ce pe adresa de mail a unei companii care operează în mall-ul din sudul Capitalei a fost primită o… amenințare cu bombă.

La centrul comercial s-au deplasat de urgență forte impresionante: zeci de polițiști și ofițeri antitero, geniști, care i-au evacuat pe oamenii aflați în interior.

După ce au făcut verificări minuțioase, forțele de ordine au stabilit că, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, a fost vorba despre o… alertă falsă.

Mall-ul și-a reluat activitatea, iar autoritățile încearcă să îl identifice pe cel care a avut idea dea trimite un astfel de mail.

Pentru o perioadă scurtă de timp,din motive de siguranță și pentru fluidizarea traficului, liniile de transport public nu au efectuat stații în zona cu pricina.

Sursa foto: Antena 3 CNN

Articolul ALERTA CU BOMBA la un mall din sudul capitalei apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Back To Top