Stiri

Reprezentanti de varf ai posturilor publice de media mediteraneene se intalnesc la Bucuresti

[ad_1]

Luni, 12 decembrie, Radio România găzduiește reuniunea Comitetului Director al COPEAM – Conferința Permanentă a Audiovizualului Mediteraneean, care aduce la București manageri și profesioniști de media din zona Mediteranei. La invitația Radiodifuziunii Române, conducerea COPEAM a decis să desfășoare în România această întâlnire, la care vor participa reprezentanți ai posturilor publice de radio și televiziune membre ale organizației, din Croația, Italia, Franța, Palestina, Spania și Turcia.

Radio România este membru în Comitetul Director al COPEAM încă din anul 2009, iar proiectele desfășurate în parteneriat au creat, în peste un deceniu de colaborare, numeroase oportunități de schimburi de programe radiofonice și de experiențe pentru jurnaliști.

Peste 60 de instituții de media din 26 de țări sunt membre COPEAM, iar scopul organizației este dezvoltarea proiectelor de cooperare în domeniul audiovizualului și a programelor în coproducție, cu o atenție specială acordată formării jurnaliștilor și încurajării inovației și creativității în regiune. COPEAM susține campanii alături de UNESCO, Agenția ONU pentru Refugiați (UNHCR), UNAOC, FAO etc.

Articolul Reprezentanti de varf ai posturilor publice de media mediteraneene se intalnesc la Bucuresti apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Back To Top