Economie & Business

Recenzii Pelliron: cu ce broker este mai bine să începeți?

[ad_1]

Recent, a existat o creștere semnificativă în rândul moldovenilor care doresc să tranzacționeze active financiare, în special valută și criptomonedă. Pentru un început de succes în tranzacționare, este important să alegeți un broker de încredere care să ofere condiții de tranzacționare atractive, comisioane rezonabile și, în general, să ofere un mediu favorabil. Astăzi, serviciile de brokeraj sunt oferite de sute de companii. După analizarea recenziilor utilizatorilor despre Pelliron, putem concluziona că acest broker oferă condiții optime pentru traderii începători.

Analizând recenziile despre Pelliron, puteți economisi timp și puteți alege brokerul care vă va îndeplini cel mai bine obiectivele financiare

Principala întrebare a oricărui nou venit care intră în domeniul investițiilor se referă la alegerea unui broker. Alegerea corectă nu ține doar de comisioanele. În primul rând, este fiabilitatea companiei, o aplicație convenabilă pentru tranzacționare, o listă de active și o serie de alte aspecte.

Platforma de brokeraj Pelliron este o opțiune bună de început pentru traderii începători

Dacă ne întoarcem la ratingul companiilor de brokeraj, care a fost întocmit pe baza mai multor factori, putem observa că Pelliron ocupă pozițiile de top. Își prețuiește reputația și este atent la fiecare trader, ceea ce este confirmat de numeroasele recenzii ale traderilor despre Pelliron, scrise într-o manieră pozitivă.

Pelliron este una dintre companiile lider care furnizează servicii financiare pe piața Forex internațională. A fost înființată în 2008 și a devenit una dintre primele care a furnizat astfel de servicii în țara noastră. Astăzi are peste un milion de clienți în 39 de țări din întreaga lume. Și conform recenziilor despre Pelliron ale traderilor, mulți clienți au fost jucători activi pe piețele de valori încă de la începuturile sale.

Ce oferă brokerul Pelliron începătorilor?

§  Oportunitatea de a vă testa abilitățile teoretice pe un cont demo

Un cont demo este un fel de simulator de antrenament care vă permite să vă dezvoltați abilitățile de a lucra cu un terminal de tranzacționare. În ceea ce privește funcțiile sale, practic nu diferă de un cont de tranzacționare obișnuit. Singura diferență este că atât profitul, cât și pierderea pe acesta sunt virtuale. Cu ajutorul acestuia, începătorii vor putea nu numai să învețe terminologia, ci și să înțeleagă principiile de lucru, să învețe cum să folosească instrumente pentru efectuarea analizei și, de asemenea, dacă este necesar, să ajusteze strategia.

§  Suport tehnic bun

O trăsătură caracteristică a traderilor începători este dorința de a pune întrebări. Pentru aceștia, nu doar rapiditatea răspunsului companiei la solicitări este de o importanță deosebită, ci și conținutul răspunsurilor și interesul de a oferi asistență. Lăsând recenzii despre Pelliron, traderii notează competența specialiștilor de asistență tehnică, care este disponibilă 24 de ore pe zi.

§  Mai multe oportunități de câștig. 5 programe de afiliere din partea brokerului

Oamenii vin să tranzacționeze nu pentru noroc, ci pentru oportunitatea de a câștiga bani. De menționat este faptul că brokerul face totul pentru a contribui la acest lucru. Aspect confirmat de cele cinci programe de afiliere, unice în felul lor.

Astfel, membrii programului VIP Club au posibilitatea de a primi 48% pe an, iar compania compensează o parte din costurile clientului pentru deschiderea tranzacțiilor. Programul de afiliere „1+1” vă permite să primiți o sumă suplimentară de 100% din fonduri de la broker în contul dvs. cu o acumulare treptată. Iar dacă un trader dorește să se protejeze de pierderea fondurilor, poate deveni membru al programului „Asigurarea contului de tranzacționare” și, în cazul efectuării de tranzacții neprofitabile, poate primi o compensație de 100% din sumă.

Experiența solidă a companiei, funcționarea stabilă a terminalului de tranzacționare, recenzii pozitive despre Pelliron și servicii convenabile – toate acestea ne permit să concluzionăm că, compania de brokeraj este ideală pentru cei care își încep călătoria în tranzacționare. Astăzi este lider în ceea ce privește calitatea serviciilor, fiabilitatea și ușurința în utilizare.

The post Recenzii Pelliron: cu ce broker este mai bine să începeți? first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top