Stiri

Factori De Luat În Considerare Înainte De A Cumpăra Proprietăți Premium Din București

[ad_1]

Astăzi, când vine vorba de cumpărarea proprietăților în Europa, România este una dintre cele mai ieftine țări de luat în considerare. Deși prețurile proprietăți premium București au crescut în ultimii ani, acestea sunt încă mult mai ieftine decât casele și apartamentele din alte țări europene de top.

Deși apartamentele 2 camere și apartamente 3 camere București sunt destul de ieftine, trebuie să ții cont de mulți factori atunci când cauți cea mai bună opțiune. Citiți mai departe pentru a descoperi diferiții factori care influențează selecția celor mai bune apartamente românești de pe Nobileo.

1.  Proprietatea este trecută în cartea funciară?

Când vine vorba de achiziționarea de proprietăți premium din București, un factor esențial de care trebuie să ții cont este „Carta Funciară”.

În caz că nu știți, Cartea Funciară din România este un registru public în țară. Acesta conține adesea înregistrări juridice complete și precise ale proprietăților imobiliare. Aceste înregistrări juridice se vor concentra pe includerea numai a ceea ce deține o persoană fizică sau juridică.

Conform Legii 7/1996 a cadastrului și anunțurilor imobiliare, Cartea Funciară este esențială pentru a ajuta la identificarea exactă a proprietarului (proprietarilor) unui imobil.

Așadar, înainte de a cumpăra o proprietate, asigurați-vă că verificați și confirmați dacă aceasta este înscrisă în Registrul Funciar. Vânzătorul ar trebui să poată arăta extrasul de carte funciară, ceea ce vă va ajuta să confirmați legitimitatea proprietății pe care doriți să o cumpărați.

2.  Verificarea vânzătorilor

Cine este mai exact proprietarul proprietății pe care doriți să o cumpărați? Vânzătorul este sau nu proprietarul real al proprietăților premium din București? Cu siguranță aveți nevoie de răspunsuri la aceste întrebări pentru a fi sigur că cumpărați proprietățile potrivite.

În cele mai multe cazuri, trebuie totuși să verificați Registrul funciar pentru a verifica dreptul de proprietate asupra terenului pe care doriți să îl cumpărați. Prin verificarea acestui registru public, nu veți obține doar informații, cum ar fi locația și planul clădirii și numele inițial al proprietarului. În plus, veți înțelege și persoanele care dețin alte drepturi reale asupra proprietății.

3.  Factorul de „notar de drept civil”

În România, notarul de drept civil este un expert care ajută la executarea oricăror documente referitoare la autoritatea publică. Profesionist potrivit vă va ajuta cu autentificarea contractelor și confirmarea legitimității documentelor imobiliare. Puteți spune cu siguranță că un notar de drept civil este un martor imparțial de care aveți nevoie înainte de a semna un document pentru achiziționarea de proprietăți premium din București.

4.  Factorul în „grevare”

În România, „grevare” înseamnă dreptul sau răspunderea legală care se aplică oricărei proprietăți imobiliare, cum ar fi bunurile imobiliare. Acest termen are o importanță mai mare la cumpărarea oricărei clădiri imobiliare din țară.

Înainte de a continua să semnați orice document, trebuie să vă faceți timp și să verificați prin extrasul de carte funciară pentru a înțelege dacă proprietatea nu este grevată. Da, verificați extrasul de carte funciară în primul rând pentru a afla dacă nu există ipoteci sau chiar garanții care ar putea greva într-un fel sau altul proprietățile premium din București.

Unde găsiți cele mai bune apartamente din România?

Dacă sunteți gata să cumpărați unele dintre cele mai bune apartamente cu 3 camere și apartamente cu 2 camere din București, Nobileo.ro este una dintre cele mai bune platforme pe care le puteți vizita. Avem o echipă de experți care sunt mai mult decât pregătiți să se asigure că achizițiile dvs. sunt fără probleme. Puteți afla mai multe despre cum să cumpărați unele dintre proprietățile noastre premium din București.

The post Factori De Luat În Considerare Înainte De A Cumpăra Proprietăți Premium Din București first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top