Stiri

Un service din orașul tău care să îți spună: reparăm laptopuri, televizoare și telefoane la prețuri de nerefuzat!

[ad_1]

Multe sigle ale centrelor de reparații încep cu următoarele: reparăm laptopuri, televizoare, telefoane. Aceste centre se ocupă de evaluări tehnice ale device-urilor moderne și le repară în timp optim. Prețurile sunt, de asemenea, accesibile pentru orice buzunar. Când duci aparaturile moderne la reparat? De exemplu, când știi că TV-ul prezintă semne de disfuncționalitate și că care nevoie de o revizie tehnică?

Service televizoare Samsung în apropierea ta

Cauți un centru de reparație televizoare în orașul tău? Aceste centre se găsesc în fiecare oraș din țară și sunt gata oricând să își ofere serviciile. Televizoarele, la fel ca telefoanele și laptopurile, nu au viață lungă și după un timp prezintă semne de defecțiune.

Care sunt cele mai uzuale simptome de defecțiune pe care televizorul ți le transmite? Câteva dintre ele sunt după cum urmează:

  1. imaginea TV-ul este neclară sau inexistentă când aparatul este aprins;
  2. audio-ul nu se potrivește cu imaginea;
  3. se aude un eco pe fundal;
  4. apar pixeli pe ecranul device-ului.

În continuare îți vor fi prezentate modalități prin care aceste defecțiuni pot fi reglate și de unul singur. În caz contrar, dacă sugestiile menționate nu rezolvă problemele, este recomandată consultanța tehnică a televizorului.

De ce nu se văd imagini când aprinzi TV-ul?

Primele aspecte ale unui TV care afișează defecțiuni țin de partea de imagine și de audio. Imaginea este afectată din mai multe motive, dar se pot regla cu câteva setări simple din meniu.

Pentru început, dacă imaginea nu apare deloc pe ecran, cauza poate fi de la un cablu. Verifică dacă mufa de conectare este pusă cum trebuie în spatele aparatului. De asemenea, verifică dacă input-ul este cel corect. Dacă TV-ul a fost conectat la HDMI, inputul nu este conectat înapoi la TV.

Altceva ce poți face este să verifici dacă TV-ul are semnal. În cazul în care imaginea este prezentă atunci când te conectezi la HDMI, problema este de la semnal. În această situație, poți contacta provider-ul sau să duci TV-ul la o inspecție tehnică.

Audio-ul nu se potrivește cu imaginea?

Există cazuri în care audio-ul nu se potrivește cu imaginea, acestea nefiind sincronizate. Când actorii din filme vorbesc, cuvintele sunt transmise mult mai târziu decât apar în imagine. Ce se întâmpla sau ce s-a întâmplat?

Ce poți face sunt următoarele:

  • intră la setările de la audio;
  • la acele setări, caută opțiunea de audio delay;
  • accesează opțiunea de audio delay și ajusteaz-o;
  • accesează un canal și verifică dacă setările au avut efect.

Se aude un ecou pe fundal?

În categoria defecțiunilor la nivelul audio-ului se regăsește și prezența unui ecou ciudat în fundal. Această problemă apare atunci când ai un sistem separat audio, precum boxe. Înainte să intri la opțiunea de setări audio ale TV-ului, trebuie să verifici dacă sistemul audio și TV-ul funcționează în același timp.

În situația în care ai un sistem audio separat, ecoul provine de la acesta. Cele două nu trebuie să funcționeze simultan, astfel se produce acel ecou enervant și nu te poți bucura de ele. Poți dezactiva sau pune pe mut sistemul audio al TV-ul pentru a scăpa de ecou.

Imaginea este pixelată?

Altă problemă, la nivelul imaginii în acest caz, este prezența unor pixeli pe ecran. Pe ecran pot apărea pixeli și senzația că imaginea este tăiată sau crăpată. Prima cauză a acestei defecțiuni vine de la semnal.

Dacă imaginea prezintă aspectele descrise mai sus, înseamnă că ai un semnal slab în casă. Verifică toate conexiunile de la nivelul cablurilor. Dacă problema nu este de la ele, contactează-ți furnizorul de cablu TV. O altă sugestie este să îți duci TV-ul la un service.

Ce alte servicii îți oferă centrele de reparații?

Tipuri de servicii TV Durată reparații
Restabilirea plăcii de sistem Aprox. 5 zile
Restabilirea sloturilor USB Aprox. 5 zile
Restabilirea butonului de pornire Aprox. 3 zile
Restabilirea interfeței componentelor Aprox. 3 zile

Tu la ce centru de reparații îți duci TV-ul? Îl poți întreba și pe MisterFix!

MisterFix este un site care te ajută să cauți un service unde să îți duci TV-ul pentru o inspecție tehnică. Tot ce ai de făcut este să introduci problema TV-ului și orașul în care locuiești. MisterFix îți va afișa toate centrele de reparație, plus costurile și timpul de reparație aferente serviciilor.

The post Un service din orașul tău care să îți spună: reparăm laptopuri, televizoare și telefoane la prețuri de nerefuzat! first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top