Stiri

Vino la Five rent a car și descoperă flota noastră auto! (P)

[ad_1]

            Închirierea unui autoturism este mereu un proces care trebuie făcut cu multă atenție și răbdare. Aici ne referim în special la alegerea firmei de închirieri auto. Este absolut esențial să alegi o firmă dedicată și serioasă, care să se ocupe de nevoile și dorințele pe care le ai. Firma noastră de închirieri auto Otopeni știe cum să asculte fiecare nevoie a clienților, așadar, prin intermediul acestui articol ne dorim să îți prezentăm de ce am fi soluția perfeectă pentru tine! De asemenea, în flota noastră auto vei găsi o mare varietate de mașini, începând de la microbusuri, SUV-uri și lașini low cost, la mașini luxoase sau autoturisme cargo.

Câteva cuvinte despre firma noastră de închirieri auto situata in Otopeni langa aeroport

            Firma noastră de închirieri auto a luat naștere cu aproximativ 12 ani în urmă. Ne-am dorit încă de la început să putem oferi ceea ce alte firme nu pot, și să fim astyfel o alegere de top a celor care doresc să închirieze autoturisme. Având experiențe și cu alte firme de închiriat, am observat că seriozitatea, comunicarea și dedicarea reprezintă noște piloni importanți în constuirea unei imagini bune.

            Așadar, trebuie să știi faptul că dacă alegi să apelezi la noi, vei beneficia de întelegere, comunicare și seriozitate din partea noastră. Încercăm să ne deciăm acestei firme și să înțelegem de fiecare dată nevoile clienților noștri.

            De asemenea, un alt avantaj de a alege compania noastră este varietatea de autoturisme. Deținem mai multe game de autoturisme în flota noastră auto, astfel încât să poți alege ceea ce ți se potrivește cu adevărat. Gamele noastre din flota auto sunt:

  • cargo
  • compact
  • low cost
  • mașini de lux
  • microbus
  • SUV.

Gama noastră de mașini de lux de inchiriat

            Ți-ai dorit vreodată să te simți special atunci când conduci un autoturism? Sau să ai parte de un confort sporit, de calitate și de o multitudine de dotări? Atunci cu siguranță un autoturism de lux este alegerea ideală pentru tine! Deși aceste autoturisme sunt ușor mai costisitoare de închiriat, trebuie să ai mereu în vedere că la noi raportul preț – calitate este unul foarte echilibrat. Așadar, la un preț mai ridicat vei primi și calitate și dotări pe măsură!

            În cele ce urmează, vom face o mică comparație între cele 2 autoturisme de lux pe care le deținem. Diferențele sunt subtile, dar totuți acest tabel te va ajuta să faci o alegere corectă.

  MERCEDES C CLASS MERCEDES E CLASS
Aer condiționat Da Da
Alarmă Nu Da
Geamuri electrice Da Da
Oglinzi electrice Da Da
Oglinzi încălzite Da Da
ABS Da Da
EBD Da Da
ESP Da Da
Faruri de ceață Da Da
Închidere centralizată Da Da
Asistență parcare Nu Da
An de fabricație 2014 2014
Combustibil utilizat Motorină Motorină
Tip de transmisie Automată Automată – 7G tronic
Consum mediu 7,2 % 9.1 %
Viteza maximă 200 km / h 200 km / h

Este complicat să închiriezi un autoturism?

            Nu, absolut deloc! Închirierea autoturismului este un proces foarte rapid și simplu, atâta timp cât ne asculți sfaturile. În primul rând, îți recomandăm să faci rezervarea cu cât mai mult timp înainte, adică cu aproximativ 2 – 3 săptămâni. Doar în acest fel te poți asigura că mașina ta va fi disponibilă în întreaga perioadă de închiriere.

            În al doilea rând, un aspect important de care trebuie să ții cont este faptul că închirierea o facem doar persoanelor care au minim 1 an de experiență de condus. Atunci când vei prelua mașina, singurele acte de care ai nevoie sunt buletinul și permisul de conducere. De asemenea vei avea nevoie și de o copie xerox a cărții de identitate și  a permisului de conducere.

            Dacă respecție aceste sfaturi, închirierea va fi foarte rapidă și simplă. Tarifele le găsești în secțiunea de flotă, în cadrul fiecărui autoturism. Cu cât perioada de închiriere este mai lungă, cu atât tariful închirierii pe zi este mai mic. Pentru tarifele din weekenduri sau pe perioade mai lungi de 12 luni te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin email.

Alege să închiriezi de la Five!

            Dacă alegi să închiriezi un autoturism de la compania noastră, cu siguranță nu vei regreta decizia! Echipa noastră îți stă mereu la dispoziție dacă ai nevoie de mai multe informații. Alege inteligent, alege firma de rent a car Five Otopeni!

Articolul Vino la Five rent a car și descoperă flota noastră auto! (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Back To Top