Stiri

Strangere de fonduri – PAROHIA PANTELIMON II

[ad_1]

Biserica se construiește în cea mai defavorizată zonă a orașului Pantelimon, pe locul fostei gropi de gunoi a localității.

Acest demers este de bun augur atât din punct de vedere material cât mai ales spiritual.
De la înființarea parohiei în anul 2011 viața acestei comunități sărace s-a îmbunătățit considerabil. Parohia a devenit un loc în care oamenii simt că Dumnezeu privește cu milostivire spre noi.

În comunitate sunt oameni cu multe nevoi, familii cu situații precare, cu mulți copii sau cu părinți plecați în străinătate, pe care îi sprijinim. Un alt segment important îl reprezintă credincioșii în vârstă, suferinzi, pentru care ne-am gândit să organizăm consultații medicale gratuite, mulți dintre ei neavând nici măcar medic de familie.

O altă parte importantă a parohiei o constituie familiile tinere, care s-au stabilit aici venind din București și din alte zone ale țării.
Oamenii care își ridică această biserică peste groapa de gunoi sunt bucuroși pentru că astfel își arată iubirea față de Dumnezeu iar viața lor se schimbă și devine mai frumoasă.

Ei își pot ajuta semenii prin faptele bune pe care le fac, înnobilându-și viețile ritmând cu rugăciunea, care le dăruiește putere, liniște și bucurie lăuntrică.

Donatiile se pot face in contul – RO11 RNCB 0644 1498 4198 0001 Beneficiar – PAROHIA PANTELIMON II (CIF 35871481)

Telefon – +40 720 747 470

Articolul Strangere de fonduri – PAROHIA PANTELIMON II apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Back To Top