Stiri

İmplant de păr Turcia: Care sunt punctele de luat în considerare după un transplant de păr?

[ad_1]

Persoanele care se confruntă cu căderea părului își recapătă părul vechi printr-o operație de implant de păr, care este considerată cea mai sigură soluție pentru căderea părului, care se întâlnește mai ales la bărbați și începe intens după treizeci de ani.

Deși căderea părului este cauzată de mulți factori, putem spune că căderea părului se datorează în principal geneticii. Transplant de păr este însă singura operație care poate rezolva complet și permanent problema căderii părului.

İmplantul de păr are loc de obicei după cum urmează;

• Se face o analiză detaliată a părului persoanei care va fi operată.

• Se fac analizele de sânge necesare. (pentru a evita eventualele complicații)

• Sunt ascultate așteptările persoanei cu privire la operațiune și se elaborează un plan comun de operare.

• Operația durează aproximativ 6-8 ore.

• Se asigură spălarea părului postoperator și tratamentul cu PRP, dacă se dorește.

După transplantul de păr

După o operație de implant de păr Turcia, trebuie să vi se prezinte toate medicamentele, șampoanele și loțiunile necesare. In general este recomandat sa va odihniti o zi dupa transplant de par, apoi va puteti relua viata de zi cu zi.

Procesul post transplant de păr

După operația de implant păr, este benefic să te odihnești 1 zi chiar înainte de a-ți continua rutina zilnică. Pentru a recupera apa pierduta in timpul operatiei, va fi benefica reducerea consumului de tigari si alcool pentru aproximativ 2 luni in timpul acestui proces.

Persoanele care fac sport ar trebui să renunțe la aceste activități pentru o perioadă scurtă de timp sau chiar să oprească complet antrenamentul cu greutăți.

Cât de mult crește părul în 6 luni?

În timp ce 30% din păr crește în a 3-a lună după operație, 60 până la 70% din părul transplantat iese când procesul ajunge în luna a 6-a. După primul an, 90% sau uneori tot părul va fi crescut.

Cine este Istanbul Vita?

IstanbulVita este un centru popular și modern de implant de păr care își propune să ofere servicii de cel mai înalt nivel în domeniul transplantului de păr și al esteticii, în special în partea anatoliană a Istanbulului, cu personalul său expert și angajați cu experiență de 15 ani.

Cu scopul de a oferi servicii de înalt nivel în special persoanelor care provin din regiunea europeană (Franța, România, Germania și Italia), Istanbul Vita efectuează operațiuni cu plan de tratament personalizat și tehnici moderne cu satisfacție garantată.

Centrul de transplant de păr Istanbul vita a fost selectat drept cel mai bun centru de implant de păr în 2021 cu cei 15 ani de experiență, dovedind-și succesul în acest domeniu și câștigând aprecierea clienților săi.

Cat costa un implant de par in turcia ?

Pentru toate întrebările tale despre implant de păr preț în Turcia, poți să completezi formularul de pe site-ul nostru, să ne contactezi pentru mai multe informații și prețuri pentru transplant de păr la centrul de transplant de păr Istanbul Vita și să obții un diagnostic gratuit.

The post İmplant de păr Turcia: Care sunt punctele de luat în considerare după un transplant de păr? first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top