Stiri

Ce trebuie sa faci (si sa NU faci) cand cumperi un jacuzzi

[ad_1]

Indiferent dacă esti în căutarea primei cazi cu hidromasaj sau doriți să faceți upgrade de la cea existentă, showroom-urile de profil pot părea o modalitate excelentă de a ajunge la tinta. Și este adevărat – pot fi un punct de plecare. Este posibil să existe câțiva furnizori locali, astfel încât să vă puteți face o idee generală despre ceea ce este acolo.

Dar mediul care pune prea mare presiune pe tine, ca si cumparator, nu este un loc bun pentru a cumpăra un articol cu un cost atat de mare, cum ar fi un jacuzzi de exterior. Multa lume ne permite sa invatam din greselile lor…

Alegerea celei mai bune variante de jacuzzi, pentru tine, se referă la bunăstarea și calitatea vieții tale și nu este ceva la care ar trebui să te grăbești. 

Vrei să experimentezi beneficiile unuijacuzzi relaxant, în propria ta casă? La EMPADO, suntem încântați să oferim clienților noștri o gamă de jacuzzi de exterior, din stoc sau la comandă. Avem, de asemenea, o selecție de accesorii de care te vei indragosti – vei avea tot ce ai nevoie pentru a te relaxa intr-o minipiscina, la sfârșitul unei zile lungi, fără a fi nevoie să părăsești confortul casei tale.

  1. Cauta mărci de renume

Deoarece pot fi atât de multe produse expuse, este ușor să fii absorbit de entuziasm. Vânzătorul profesionist va încerca să facă presiuni să cumpărați și să vă încurce cu vorbărie fantastică, enumerand piesele si alte functii pe care nu le intelegi. 

Adevărul este că o experiență bună de hidroterapie NU ESTE despre pompe cu putere mare și o mulțime de jeturi! Este vorba de amplasarea acelor jeturi și de tehnologia dezvoltată pentru a oferi hidroterapie maximă.

De fapt, prea multe jeturi și pompe cu putere mare vor crea o experiență inconfortabilă de înmuiere, vor crea probleme de service pe termen lung și vor crește costurile cu energie. Nu există nicio posibilitate ca o pompă extra să aibă vreun sens într-o cadă cu hidromasaj – ar arunca jeturile …in perete.

2. Nu vă grăbiți

Pandemia a creat timpi de asteptare fără precedent pentru căzile cu hidromasaj – în unele cazuri, de peste un an. Chiar dacă găsești un jacuzzi care îți place, nu te grăbi să semnezi un contract până nu știi sigur dacă și când va fi disponibilă.

Nu te lasa convins nici de mărcile sau dealerii mai puțin cunoscuți care vor spune ce doresti să auziți pentru a obține vânzarea.

3. Cercetati si studiati

Indiferent dacă alegeți să cumpărați dintr-un showroom sau dintr-un magazin online de jacuzzi-uri, asigurați-vă că veti studia produsele și dealer-ul, deoarece aceasta este o investiție costisitoare și pe termen lung.  

4. Nu fiti presati in a cumpara

Achiziționarea unui jacuzzi este o decizie importantă și o investiție pe termen lung. Alegerea celei mai bune optiuni se referă la bunăstarea și calitatea vieții tale și nu este ceva în care ar trebui să fii presat.

sursa foto: Passion Spa prin distribuitor autorizat Empado.ro

The post Ce trebuie sa faci (si sa NU faci) cand cumperi un jacuzzi first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top