Lifestyle Recomandari

Este inul potrivit doar vara?

[ad_1]

Când ne gândim la lenjerie, cel mai adesea o vedem ca pe un material foarte respirabil pentru vremea caldă. De exemplu, alegem o rochie sau pantaloni de in lejer atunci cand temperatura de afara este foarte mare, alegem lenjerie de pat din in pentru a ne răcori noaptea vara si folosim prosoape usoare de in sau bumbac pentru plaja.

Lenjeria este grozavă pentru controlul temperaturii

Este adevărat că inul este prețuit mai mult decât bumbacul pe vreme caldă. Și motivul este că inul absoarbe mai multă umezeală decât bumbacul înainte de a simți că materialul este umed. De asemenea, inul evaporă umezeala mai repede decât bumbacul.

Dar dacă te gândești bine, aceleași reguli se aplică și în lunile mai reci. Devine și mai rece dacă vremea este umedă sau dacă transpiram dintr-un motiv oarecare și hainele noastre devin și mai umede. Și pentru că iarna comutăm între încălzirea interioară și cea exterioară, corpul nostru nu se adaptează întotdeauna bine la toate circumstanțele. De aceea, țesăturile naturale, precum lâna și inul, ne pot ajuta corpul să facă față diferitelor temperaturi mai bine decât materialele sintetice.

Același lucru este valabil și pentru lenjeria de pat. Lenjeria de pat vă ajută corpul să respire liber în diferite condiții, prevenind transpirația și menținând doar temperatura potrivită.

Nu este întotdeauna rece in casa noastra iarna

Dacă vorbim de lenjerie de pat pentru iarnă, să nu uităm că a venit sezonul rece și în unele cazuri casa noastră poate fi destul de caldă. De aceea poți folosi inul pe tot parcursul anului.

Prosoapele de in și halatele de baie vă permit să vă uscați rapid după duș sau baie, deoarece lenjeria este foarte absorbantă. Spre deosebire de prosoapele groase din bumbac, prosoapele de in și halatele de baie se usucă mai repede. În plus, datorită acestei calități, lenjeria de pat rămâne proaspătă mult mai mult timp decât produsele din bumbac.

Inul și lâna se pot combina foarte bine

O altă opțiune grozavă pentru anotimpurile mai reci este un amestec de lână și in. Lâna adaugă căldură țesăturii, în timp ce inul își păstrează proprietățile de control al climatului, creând o țesătură superioară pentru confortul dumneavoastră, oferind în același timp un plus de căldură. Așa că o opțiune foarte bună este să alegi haine sau lenjerie de pat și pături dintr-un amestec de lână și lenjerie. Și încă un truc pe care îl poți aplica hainelor dacă porți haine din in și lână. Încercă să porți o cămașă de in sub un pulover sau un hanorac care are lână pentru combinația perfectă de țesătură naturală și căldură optima.

Sursă: spalno-belyo.com

The post Este inul potrivit doar vara? first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top