[ad_1]
Chit că te muți mâine ori că doar te gândești să îți schimbi locuința la un moment dat, e un lucru isteț să înveți de la specialiștii în mutări mobilă care dezvăluie secretele meseriei. Cum să tratezi cu mobila mare ca să reușești s-o strecori prin spații mici? Cum să organizezi lucrurile, să te organizezi pe tine și să îi organizezi pe ceilalți? Și cum să protejezi tot ca să nu existe daune? Află totul de aici.
Cei din firmele de mutări au ocazia în fiecare zi de lucru să facă ceea ce tu ai avut ocazia să faci doar de două-trei ori până acum, dacă nu în beneficiul tău, în beneficiul rudelor tale sau al colegilor și prietenilor tăi. Ai văzut cât de greu este cu organizarea, cu ajutorul, cu mobila care a încăput când a fost adusă dar, de scos, parcă nu se lasă scoasă.
Precum tine, mulți clienți ai acestor firme s-au întrebat la început cum este posibil ca mutarea toată să se întâmple ordonat, fără surprize și fără accidente în doar câteva ore! Și cu piesele de mobilier și bunurile din casă așezate pe poziție fiecare la locul ei, montate la loc sau chiar prinse de perete, cu tot cu lucrurile împachetate și numerotate care de unde provine și pentru ce cameră sunt destinate.
După aceea, văzând în ce moduri acționează meseriașii în mutări mobilă, cei care s-au mutat cu ajutorul lor au priceput următoarele:
- Trebuie să îți faci o idee de ansamblu asupra mutării și să privești totul ca pe un proiect de mutare.
- Dacă mutarea a devenit un proiect, acesta va implica setarea anumitor resurse necesare, stabilirea etapelor și o deplină cooperare a tuturor celor implicați.
- Resursele implică oameni, care trebuie să fie suficienți ca număr și capabili să care; mai implică materiale de protecție, scule și unelte specifice.
- O resursă crucială este o mașină de transport suficient de încăpătoare, în scopul reducerii duratei mutării, bine întreținută și condusă cu pricepere de cineva cu experiență.
- Apoi se aduc materialele necesare pentru organizarea și protejarea tuturor obiectelor din casă, mai ales a mobilierului. Se procedează la aranjarea în cutii și etichetarea cutiilor.
- Atenție! Nu se trece la înfolierea mobilei înainte de a face măsurători pentru a vedea ce trebuie dezmembrat. Piesele componente rezultate vor fi asamblate individual, etichetate și grupate.
- În ziua indicată se trece la acțiune și se cară lucrurile în mod inteligent și cu grijă, protejând: coloana vertebrală, mâinile, picioarele, parchetul, gresia, tocurile ușilor.
- Se așează totul în dubă într-o anumită ordine și urmează transportul efectiv, unde se va evita accelerarea și frânarea bruscă, virajele bruște, gropile și bordurile.
- Ajuns la destinație, reiei pașii în ordine inversă: se așează și se dezambalează totul, se montează și așează totul, iar materialele de protecție utilizate sunt duse la un centru de reciclat.
- Totul de mai sus se realizează într-o colaborare deplină, pe bază de dialoguri scurte, frecvente, logice și constructive. Fără reproșuri, nervi și acțiuni impulsive, fără stări de neputință, frustrare sau haotice.
„Doar” atât ai de făcut pentru a ajunge la nivelul unui serviciu profesionist de mutări mobilă. Fă un exercițiu mental și spune cât de ușor ai bifa cele 10 puncte. Dacă nu poți bifa cel puțin 7 puncte, mai bine apelează la Mutari.ro, o firmă serioasă și experimentată de mutări mobilă. Cei de acolo le bifează pe toate zi de zi, fiindcă acesta este jobul lor. Și nici măcar nu solicită mult pentru serviciul prestat.
The post Învață cum să te muți de la profesioniștii în mutări mobilă! first appeared on Comunicate Business.
[ad_2]
Source link