Stiri

Arca Life – clinica medicală care aduce noile operații de endoscopie spinală

[ad_1]

Unde poți beneficia de acele operații de endoscopie spinală revoluționare și benefice pentru tine? CLICK pentru mai multe informații!

Unde poți beneficia de acele operații de endoscopie spinală revoluționare și benefice pentru tine? Iată mai multe informații de interes!

Hernia de disc este o afecțiune adesea întâlnită în ziua de astăzi, cauzată de momentul în care inelul fibros începe să se deterioreze. Deteriorarea acestui inel, care este așezat la periferia discului intervertebral, are drept consecință ieșirea conținutului gelatinos și elastic în exteriorul lui.  Diagnosticarea acestei afecțiuni și implementarea unui plan de tratament sunt câteva etape importante, pentru că astfel, persoanele aflate în suferință se pot bucura de o stare generală bună de sănătate.

Care este influența adusă de hernia de disc?

Așa cum am menționat anterior, hernia de disc este o afecțiune des întâlnită, care influențează semnificativ viața unei persoane. Din cauza tuturor simptomelor clinice apărute și din cauza disconfortului resimțit, persoana aflată în suferință întâmpină foarte multe dificultăți din punct de vedere al funcționalității și al desfășurării activităților zilnice și, în cele din urmă, necesare. Pentru ca viața unei persoane să nu fie afectată semnificativ de această afecțiune, diagnosticarea și tratarea ei în termen scurt devine fundamentală, mai ales, raportându-ne și faptului că netratarea pe o perioadă îndelungată a simptomelor apărute poate duce la agravarea lor.

Care sunt simptomele herniei de disc?

Deși simptomele manifestate odată cu instalarea acestei afecțiuni pot varia, este bine de știut care sunt acestea, întocmai cu scopul de a fi identificate în termen scurt. Iată care sunt cele mai întâlnite semne clinice ale herniei de disc:

  • Durerea de mână sau de picior;
  • Furnicături sau senzația de amorțeală;
  • Senzația de slăbiciune a mușchilor.

Este bine de menționat că simptomele variază în funcție de mărimea herniei de disc, și de asemenea, în funcție de existența compresiei nervoase.

Care sunt cauzele apariției herniei de disc?

Hernia de disc poate apărea odată cu înaintarea în vârstă, atunci când discurile intervertebrale își pierd din cantitatea de apă pe care le aveau anterior în conținut. Pierderea conținutului de apă din discurile intervertebrale duce la reducerea flexibilității, din cauza faptului că acestea sunt degenerate, fiind supuse unui risc major de rupere chiar și în cazul celui mai mic efort care a fost depus. Nu trebuie exclus nici faptul că accidentarea, căzăturile sau o lovitură la nivelul spatelui pot reprezenta alte cauze care pot duce la apariția și manifestarea afecțiunii curente.

Plan de tratament pentru hernia de disc

Dacă te confrunți cu această afecțiune, este bine de știut că Arca Life, clinica medicală situată în sectorul 1 din București, pune la dispoziția persoanelor aflate în suferință acele operații de endoscopie spinală eficiente, minim invazive, care asigură un timp de recuperare record și care au un număr foarte redus de complicații.

Arca Life este clinica medicală care investește în sănătatea pacienților, tocmai de aceea, acesta este locul în care poți beneficia de un plan de tratament potrivit nevoilor și dorințelor tale. Aparatura ultra-performantă deținută și folosită de personalul acestei clinici este unică în România, astfel, ai siguranța că intervenția va fi una sigură și că vei putea reveni la activitățile normale în termen scurt.

CESSYS este una dintre tehnologiile pe care Arca Life le pune la dispoziția persoanelor care suferă de hernia de disc cervicală, în timp ce TESSYS este tehnologia specifică herniei de disc lombare. Iată de ce să optezi pentru aceste două tehnologii și de ce sunt considerate revoluționare:

  • Timp de recuperare record;
  • Spitalizare scurtă (câteva ore după operația endoscopică a herniei de disc lombară și 24 de ore supraveghere pentru cea cervicală);
  • Părțile moi nu sunt distruse, pentru că incizia este mică;
  • Mobilitatea coloanei vertebrale este păstrată fără îndoială;
  • Sângerarea este minimă;
  • Este o intervenție minim invazivă.

Așadar, Arca Life este clinica medicală în cadrul căreia fiecare persoană aflată în suferință se poate bucura de atenția și îngrijirea medicală pe care o merită, datorită personalului calificat, cât și al tuturor aparatelor ultra-performante, unice în România.

The post Arca Life – clinica medicală care aduce noile operații de endoscopie spinală first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top