Stiri

Alege o casa cu montaj în doar cateva zile!

[ad_1]

Cand vorbim de case modulare sau de case prefabricate, ne referim la acele locuințe care sunt construite în afara amplasamentului, într-o fabrică, iar apoi asamblarea finală și conectarea la utilități (dacă este necesar) se realizează pe șantier. Aceste structuri sunt atașate permanent de fundații și, odată instalate, sunt aproape ca orice altă casă construită pe șantier ca formă și funcție. In general, aceste case sunt construite pentru a îndeplini sau depăși toate normele locale de construcție.

De ce sunt tot mai apreciate și achizitionate aceste case, în toata lumea, inclusiv în Europa și în România? 

  1. Lumea nu are locuințe. In intreaga lume, experții estimează un mare deficit de locuințe – vorbim de milioane și milioane. In caz contrar, este imposibil sa se găzduiască fiecare cetățean (ori familie) la un preț accesibil. Casele prefabricate oferă o altă cale de a umple golul de locuințe, în plus față de practicile actuale încă dominante aici – blocuri de locuințe, constructii clasice etc. Un alt mod de a spune, avem nevoie de un set de soluții pentru a umple acest gol.
  2. Lipsa de forță de muncă lovește în mod excepțional industria construcțiilor. Există sute de mii de posturi de construcții deschise în Europa. Este nevoie de noi muncitori în construcții în fiecare an în următorii trei ani pentru a ține pasul cu cererea și ameliorarea migratiei sau pensionarii. Acest număr uluitor se combină pentru a produce o problemă dificilă. Cum recrutați un public din ce în ce mai educat pentru a lucra în locuri de muncă care necesită muncă fizică grea și ore lungi?

O parte a răspunsului poate fi în case modulare. Standardizarea pieselor, mediile climatice controlate pentru clădiri și progresele tehnologice moderne (cum ar fi robotica și secvențierea automată a pieselor) înseamnă că casele prefabricate de astăzi pot fi construite cu timpi de livrare mai scurti, de mai puțini oameni. Pare un câștig-câștig pentru ambele probleme expuse mai sus.

  1. Eficiență energetică și electrificare. Casele modulare de astăzi nu sunt casele cu probleme, construite ieftin, din trecut. Ele sunt adesea și casele de înaltă tehnologie ale viitorului pe care l-am așteptat cu toții. Bine izolate, atent ridicate.

Dacă pe lista ta de priorități se regăsesc și cuvintele simplu, rapid și de calitate, atunci construieste alaturi de casa-ieftina.ro – gaseste aici  proiectul ideal pentru tine. Ai parte de modele cu un design modern, realizate din materiale de cea mai înaltă calitate.

In plus, o echipă întreagă de experți te ajuta prin consiliere și asistență.

  • Ai 10 variante de amenajare a spațiului din care să alegi.

Aceste planuri de casă oferite de casa-ieftina.ro sunt în așa fel concepute încât să satisfacă cele mai variate dorințe. Și încă ceva: indiferent de varianta pe care o alegi, prețul este la fel!

  • Te bucuri de livrare in 48 de ore de la semnarea contractului.

Casele sunt pe stoc – în maxim 2 zile pot ajunge la tine, oriunde ai fi în România. Timpul de livrare extrem de scurt nu scade cu nimic calitatea construcției, pentru că după cum spuneam, casele se află pe stoc, fabricate din timp cu multă grijă și atenție.

  • Poți achiziționa doar kitul de casă

Dacă vrei să te implici activ în construcția propriei case, cumpara doar kitul, fără instalare. Toate elementele prefabricate sunt executate la milimetru, cu o marjă de eroare infimă. Nu trebuie așadar să îți faci griji în privința montării, componentele se vor îmbina fără probleme.

Folosește configuratorul de case pentru a crea locuința ideală, în funcție de preferințe, dar și de buget. Aici poți să alegi stilul arhitectural, materialele folosite pentru acoperiș, pereți și plăci, tâmplăria, copertina și dimensiunile terasei, sistemul de montare, tipul izolațiilor.

Pentru sfaturi și explicații în detaliu poți apela oricând la experții Casa Ieftină, care te vor îndruma spre alegerile cele mai potrivite pentru tine.

The post Alege o casa cu montaj în doar cateva zile! first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link

Back To Top